Dünya Kutsal mekanda yarı çıplak çekim! Sosyal medya fenomeni infial yarattı

Kutsal mekanda yarı çıplak çekim! Sosyal medya fenomeni infial yarattı

Paylaş
Kutsal mekanda yarı çıplak çekim! Sosyal medya fenomeni infial yarattı

İtalya’daki Amalfi Katedrali’nin merdivenlerindeki görüntü, bölge sakinlerinin tepkisini çekti. Sabahın erken saatlerinde kutsal mekanın önünde yarı çıplak halde poz veren İngiliz sosyal medya fenomeni infial yarattı.

Posta.com.trİtalya’nın Amalfi kentindeki katedralde üstündeki kırmızı pelerinle yarı çıplak poz veren İngiliz sosyal medya fenomeni bölge halkının öfkesini çekti. Katedralin yakınlarındaki bir evden apaçık görülen çekim anları, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde kadın poz verirken fotoğrafçı da etrafında dolanarak çekim yapıyor.
İtalyan basını yarı çıplak çekimlerin bölge halkının olay yerine polis çağırmasıyla sona erdiğini yazdı. İkilinin çekim yapmak için izin almadıkları ifade edildi.

Haberin Devamı

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde kullanıcılardan biri “Skandal olan şey çıplak fotoğraf çekmesi değil bunu bir kilisenin önünde yapması” yorumunu yaptı. 

İLK DEĞİL

Ancak bu, kutsal mekanların önünde çıplak poz veren ilk sosyal medya fenomeni değil. Rusya'da  Polina Murugina, Moskova'daki kilisenin önünde çırılçıplak fotoğraf çektirmişti. 'İnançlı olanların dini duygularına hakaret' suçundan genç kadın hakkında soruşturma başlatılmıştı.