Dünya Lamborghini’yi karıştıran pipet

Lamborghini’yi karıştıran pipet

Paylaş
Lamborghini’yi karıştıran pipet

Lamborghini’nin kurucusu Ferrucio Lamborghini’nin gayrimeşru torunu olduğunu öne süren İtalyan Flavia Borzone, şarkıcı Elettra Lamborghini’nin çöpe attığı ve özel dedektif sayesinde ele geçirdiği pipete DNA testi yaptırdı. Test, ikilinin kardeş olduğunu ortaya çıkardı.

Lamborghini’nin kurucusu Ferrucio Lamborghini’nin torunu olduğunu öne süren İtalyan güzellik uzmanı Flavia Borzone (35), bu iddiayı ilk kez 2019’da ortaya atmıştı. İddiasına göre; Ferrucio Lamborghini’nin oğlu Tonino Lamborghini, o dönem 17 yaşında olan opera sanatçısı Rosallba Colosimo ile birlikte olmuş, kendisi de 1988’de bu ilişkiden dünyaya gelmişti. Lamborghini Ailesi ise bu iddia üzerine Flavia Borzone’ye hakaret davası açmıştı.

Haberin Devamı

‘HUKUKA AYKIRI’ İDDİASI

Flavia Borzone iddiasını kanıtlamak için özel dedektif tuttu. Dedektif, Tonino Lamborghini’nin kızı şarkıcı Elettra Lamborghini’nin (29) çöplerini karıştırarak bir pipet buldu. Pipetten alınan DNA, Flavia Borzone ve Elettra Lamborghini arasında genetik eşleşme olduğunu, başka bir deyişle kız kardeş olduklarını kanıtladı. Ancak Lamborghini Ailesi, DNA örneğinin rıza alınmadan elde edildiğini, bu nedenle ‘hukuka aykırı’ olduğunu ve uygun bir delil olarak kabul edilmemesi gerektiğini öne sürüyor.