Dünya Loto milyarderinin yeni hayatı

Loto milyarderinin yeni hayatı

Paylaş
Loto milyarderinin yeni hayatı

ABD’de 2 milyar dolarlık piyangonun vurduğu Edwin Castro, ikramiyeyi aldıktan beş ay sonra 7/24 korumalarıyla ortaya çıktı.

ABD tarihinin en büyük piyangosu California eyaletinde yaşayan Edwin Castro’ya vurdu. 30 yaşındaki Castro, 2 milyar dolarlık ikramiyenin sahibi oldu. Castro, 29 yıl boyunca her ay para almaktansa ikramiyeyi tek seferde vergileri düşüldükten sonra 997.6 milyon dolar olarak aldı. Kasım ayında bir benzin istasyonunda oynadığı Powerball çekilişine katılan Castro, ilk kez şubatta kimliğini açıklamıştı. Daha önce profesyonel izcilik yapan Castro, artık 7/24 koruma ekibiyle gezmeye başladı. Önceki gün bir bankaya uğrayan Castro, 250 bin dolarlık Porsche marka aracına binerken görüntülendi.

Haberin Devamı

HOLLYWOOD’A TAŞINDI

Castro, parasıyla gayrimenkule yatırım yapıyor. Hollywood Hills bölgesinden 25.5 milyon dolara beş yatak odalı, altı banyolu bir malikane aldı. Bu sayede şarkıcı Ariana Grande, komedyen Jimmy Kimmel ve aktris Dakota Johnson’a komşu oldu. 1953 yapımı Japon stili evinde oyun odası, şarap mahzeni, sinema salonu, sonsuzluk havuzu, spa, spor salonu, sıcak ve soğuk havuzu var. Castro, bu evi aldıktan sekiz gün sonra da Los Angeles’taki San Gabriel Dağları yamacından 4 milyon dolara bir ev daha aldı.