DünyaLüks otelde rapçi dehşeti

Lüks otelde rapçi dehşeti

Paylaş
Lüks otelde rapçi dehşeti

Hakkında birçok tecavüz davası bulunan ABD’li rapçi Sean Combs’un 2016’da o dönemki s evgilisi Cassie Ventura’yı darp ettiği anın görüntüleri ortaya çıktı. 5 Mart 2016 tarihli görüntüde Sean Combs, kelimenin gerçek anlamıyla Cassie Ventura’yı tekme tokat darp ediyordu.

1990’lı yıllarda ‘Puff Daddy’ adıyla müzik dünyasında fırtına gibi esen ABD’li rapçi Sean ‘Diddy’ Combs’a (54) biri olay tarihinde 17 yaşında olan 4 kadın ile 1 erkek ‘taciz, tecavüz, seks ticareti, aile içi şiddet ve haraç toplamak’ suçlamasıyla 30 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı. Dava açanlardan biri de rapçinin 2007-2018 yılları arasında sevgilisi olan şarkıcı Cassie Ventura’ydı. Cassie Ventura dava açtıktan 1 gün sonra rapçiyle anlaşmış ancak ne kadar tazminat aldığı açıklanmamıştı.

Haberin Devamı

İDDİANAMEDE GEÇİYOR

Cassie Ventura’nın dava dilekçesinde “Mart 2016’da Sean Combs, ABD California’daki InterContinental Hotel’de aşırı sarhoş bir halde Cassie Ventura’nın yüzüne yumruk atarak gözünün morarmasına neden oldu. Sean Combs uykuya daldıktan sonra Cassie Ventura otel odasından çıkmaya çalıştı. Ancak tam çıkarken Sean Combs uyandı ve Cassie Ventura’yı koridorda yakaladı. Sonra da koridordaki cam vazoları ona fırlattı” ifadeleri yer alıyordu. O anın görüntüleri ortaya çıktı.

KORİDORDA SALDIRDI

Otelin güvenlik kamerasının çektiği 5 Mart 2016 tarihli görüntüde Sean Combs, asansör kapısında yakaladığı Cassie Ventura’yı başının arkasından tutup yere fırlatıyor. Ardından da yerdeki kadını tekmeliyor. Sonra da yerde sürükleyerek odasına götürüyor. Çift, olaydan 2 gün sonra ‘Perfect Match’ filminin galasına el ele katılmıştı. Kırmızı halıda çekilen fotoğraflarda Cassie Ventura’nın vücudundaki çürükler dikkat çekiyordu. Los Angeles yasalarına göre; basit saldırının 1 yıllık, ağırlaştırılmış saldırının 3 yıllık zaman aşımı süresi var. Olay 8 yıl önce gerçekleştiği için yeni dava açılamıyor.

Haberin Devamı

Lüks otelde rapçi dehşeti

Sean Combs, Cassie Ventura’yı böyle tekmeledi.

Lüks otelde rapçi dehşeti

Görüntülerde rapçinin şarkıcıyı başından tutup yere savurduğu yer alıyor.

Lüks otelde rapçi dehşeti

Cassie Ventura vücudunda çürüklerle görüntülenmişti.