Dünya Marketteki silahlı saldırının ardından müdür cinneti çıktı

Marketteki silahlı saldırının ardından müdür cinneti çıktı

Paylaş
Marketteki silahlı saldırının ardından müdür cinneti çıktı

ABD'nin Virginia eyaletindeki Chesapeake kentinde bir markette kalabalığa ateş açılmış, ölenler ve yaralananlar olmuştu. Marketteki saldırının ardındaki isim herkesi şaşkına çevirdi.

Posta.com.tr | ABD'de son yıllarda giderek artan şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kalabalığa ateş açılan silahlı saldırı olayları ülkenin en büyük sorunlarından biri haline geldi. Henüz 3 gün önce Colorado eyaletindeki bir gece kulübüne gerçekleştirilen silahlı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetmiş, 17 kişi de yaralanmıştı. Gece kulübündeki müşterilerin müdahalesi sonrasında yakalanmıştı. Olayın korkusu henüz geçmemişken bir saldırı haberi de Virginia eyaletinden geldi.

Haberin Devamı

Polis sözcüsü açıklama yaptı. 

Gece saatlerinde Chesapeake kentindeki bir markette silahlı saldırgan kalabalığa ateş açtı. Polis ilk açıklamasında en az 10 kişinin öldüğünü ve yaralıların olduğunu açıklamıştı. Yüksek profilli silahlı saldırı olarak adlandırılan olaya dair yeni detaylar paylaşıldı.

ABD'de silahlı saldırı: 10 ölü ABD'nin Virginia eyaletinde bir süpermarkette düzenlenen silahlı saldırıda 10 kişi hayatını kaybetti.

Polis tarafından yapılan açıklamada 6 kişinin hayatını kaybettiği, saldırganın da öldüğü açıklandı. Saldırganın markette müdür olduğu ve silahlı saldırının ardından kendini vurduğu belirtildi.

Yapılan basın toplantısında polisin gece saatinde silahlı saldırı haberi aldığı ve bölgeye gittiği belirtildi. Polis markete vardığında silah sesleri durduğu için saldırganın tam olarak nasıl öldüğünün bilinmediği açıklandı.

Haberin Devamı

Facebook'ta canlı yayın açan market çalışanlarından biri "Vahşiydi. Müdürlerimizden biriydi. Kendi beynini patlattı. Oradaki bir kızı öldürdü. İçeri girdi ve ateş etmeye başladı. Ölenler için çok üzgünüm. Mola odasından yeni çıktım. Müdür oraya geldi ve oradaki insanları tuttu ve ateş etmeye başladı. Ne yazık ki birkaç arkadaşımızı kaybettik" dedi.