Dünya Mars'tan geldiğini söyleyen çocuk, annesiyle kayıplara karıştı

Mars'tan geldiğini söyleyen çocuk, annesiyle kayıplara karıştı

Paylaş
Mars'tan geldiğini söyleyen çocuk, annesiyle kayıplara karıştı

Annesi tarafından 'garip' olarak tanımlanan Boris Kipriyanovich adlı Rus çocuk, Mars'tan geldiğini söylüyor. Çocuğun iddiaları ise duyanları şaşırtacak cinsten. Ancak çocuğun ve annesinin şimdi nerede olduğunun bilinmemesi, olayı daha gizemli hale getiriyor.

Posta.com.tr |  Rusya'nın Volgograd şehrinde yaşayan Boris Kipriyanovich, bir zamanlar Mars'ta yaşadığını ve nükleer felaketi önlemek amacıyla Dünya'ya gönderildiğini iddia ediyor. Boris'in annesi, oğlunda her zaman tuhaflık olduğunu ve sürekli tuhaf iddialarda bulunduğunu söylüyor. Boris'in annesi, doğum anını ise şöyle anlatıyor:

Haberin Devamı

Her şey o kadar hızlı oldu ki acı bile hissetmedim. Çocuk bana gösterildiğinde, bana bir yetişkinin gözleriyle bakıyordu. Bir doktor olarak bebeklerin gözlerinin nesnelere odaklanamayacağını biliyordum. Ancak küçük çocuğum iri kahverengi gözleriyle bana bakıyordu.

Annesi ayrıca, çocuğunun sadece bir yaşındayken gazete manşetlerini okuyabildiğini ve psişik güçleri olduğunu öne sürdü. 

İNANILMAZ MARS İDDİASI

Boris'in asıl  takıntısı ise astronomi oldu ve bir zamanlar galaksiler arası seyahat edebilen Marslılarla yaşadığını iddia etmeye başladı. Boris bununla da kalmayarak gezegeninin nükleer bir savaş sonrasında yok edildiğini ve bu nedenle Marslıların yer altında yaşadıklarını iddia etti. 

Boris, bir İndigo Çocuk olduğunu öne sürüyor. Yani Dünya'yı yok olmaktan kurtarılmak üzere uzaylılar tarafından gönderilen çocuklardan biri. Boris, bir uzay  gemisi tasarladığını ve binlerce yıl önce Hint Okyanusu'nun altında var olduğu düşünülen Lemurya kıtasını ziyaret ettiğini söylüyor. 

Haberin Devamı

KAYIPLARA KARIŞTILAR

Boris'in şimdi annesiyle birlikte kayıplara karıştığı iddia ediliyor. Bazı basın kaynakları, Boris'in küçük bir uzak köyde devlet koruması altında yaşadığına inanıyor.