Dünya Meghan Markle'ın yıllar öncesine ait hiç görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı

Meghan Markle'ın yıllar öncesine ait hiç görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı

Paylaş
Meghan Markle'ın yıllar  öncesine ait hiç görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı

Kral 3. Charles'ın taç giyme töreni yaklaşırken, Prens Harry'nin eşi Meghan Markle'ın daha önce hiç görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğraf, Markle'ın ailesinin yaptığı bir televizyon röportajında dünyayla paylaşıldı.

Posta.com.tr | Prens Harry'nin eşi Meghan Markle'ın ailesi, bir televizyon kanalıyla yaptıkları röportajda Markle'ın gençliğine ait bir fotoğrafı günyüzüne çıkardı. Fotoğrafı servis eden  İngiliz basını "Meghan'ın dünyanın görmesini istemediği fotoğraf" başlığını kullandı. 

Haberin Devamı

Meghan'ın babası ve üvey kardeşleriyle yapılan özel röportaj, Kral III. Charles'ın taç giyme töreninden bir hafta önce 7News Australia'da yayınlanacak.

Yayınlanan ilk fotoğraf, Markle'ın bir restoranda ailesiyle restoranda yemek yediği anları gösteriyor. Gazeteci Taylor Auerbach, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına "Meghan Markle'ın ASLA dünyanın görmesini istemediği fotoğraflar" notunu düştü. 

İşte o fotoğraf:

Meghan Markle ve ailesi arasındaki ilişki uzun zamandır çekişmeli bir şekilde devam ediyor. Meghan'ın babası Thomas Markle bu çekişmenin odak noktası. 

Thomas, paparazilerle para karşılığı kızı hakkında röportajlar yapmıştı. Meghan, babasını kendisine yazdığı özel bir mektubu sızdırmakla da suçladı.

Haberin Devamı

Thomas Markle şimdi de yeni röportajıyla Meghan'ın hikayesini daha fazla anlatarak medyanın ilgisini yeniden çekiyor.

Thomas'ın kızıyla bozulan ilişkisini onarmak için 'son isteği' yer alırken Meghan'ın üvey kardeşleri de babalarını savunuyor.