Dünya Meksika'da korkunç görüntü! Köpeğin ağzında tuttuğu şey dehşete düşürdü

Meksika'da korkunç görüntü! Köpeğin ağzında tuttuğu şey dehşete düşürdü

Paylaş
Meksika'da korkunç görüntü! Köpeğin ağzında tuttuğu şey dehşete düşürdü

Meksika'nın şiddet olaylarıyla meşhur kenti Zacatecas'te kameralara yansıyan görüntü dehşete düşürdü. Bir sokak köpeğinin ağzında taşıdığı şeyi görenler telefona sarıldı.

Posta.com.tr |Zacatecas sakinleri, bir köpeğin ağzında insana ait kesik bir baş görünce dehşete düştü. Yetkililer kesik başın bir karton kutunun içinde bulunduğunu ifade etti. Bölge sakinleri, başı bulan köpeği bölgeden uzaklaşırken videoya aldı. Sokaktaki insan kalıntılarının yanında Meksika'nın en çok aranan adamı olan Jalisco Yeni Nesil Kartel'in (JNGC) lideri El Mencho tarafından imzalanan "Bir sonraki baş seninki" notu vardı. 

Haberin Devamı



Çekilen videoda, köpeğin kesik başı ağzına alarak olay yerinden kaçtığı görülüyor. Yerel basın, polisin köpeği yakaladığını ve kesik başı ondan aldığını yazdı. Ancak cesedin kimliği ve diğer parçaları bulunamadı. 

UYUŞTURUCU ÇETELERİNİN MERKEZİ

Zacatecas kenti, uyuşturucu kartelleri Sinaloa ve Jalisco'nun kanlı çatışmalarına sahne oluyor. Meksika'daki uyuşturucu kartelleri, parçalara ayrılmış insan cesetlerinin yanı sıra korkutucu mesajlar yoluyla, rakiplerine ve otoriteye karşı yıldırma çabalarını sürdürüyor. 

BAŞINA 10 MİLYON DOLAR ÖDÜL KONDU

Çete lideri El Mencho, hem Meksikalı hem de ABD'li yetkililer tarafından aranıyor. Yetkililer El Mencho hakkındaki bilgi için 10 milyon dolar ödül veriyor. Uyuşturucuyla Mücadele İdaresi'nin 2020 Ulusal Uyuşturucu Tehdidi Raporuna göre, El Mencho'nun liderliğindeki çete, 32 eyalete yayıldı.

Haberin Devamı