Dünya Merakını gidermek için katletti! Tüm ülkeyi dehşete düşüren cinayet

Merakını gidermek için katletti! Tüm ülkeyi dehşete düşüren cinayet

Paylaş
Merakını gidermek için katletti! Tüm ülkeyi dehşete düşüren cinayet

Dünyanın dört bir yanında gerçek suç pek çok insanın ilgisini çekiyor ancak Güney Kore’de yaşayan 23 yaşındaki Jung Yoo-jung, bu ilgiyi bir sonraki noktaya taşıdı. Merakını gidermek için cinayet işleyen Jung'un yaptıkları tüm ülkede adeta şok etkisi yarattı.

Güney Kore’nin Busan şehrinde yaşayan 23 yaşındaki Jung Yoo-jung, kendini bildi bileli gerçek suç hikayelerine ilgiliydi. Sonunda okudukları kendine yetmemeye başladı.

Haberin Devamı

Jung, kendi kafasındaki ‘mükemmel’ cinayeti işlemek için harekete geçme kararı aldı. Yıllarca okuduğu haberler, hikayelerdeki cinayetlerin nasıl hissettirdiğini kendi de tecrübe etmek istiyordu.

Bu hislerle birlikte internette ceset nasıl gizleneceğine dair aramalar yaptıktan sonra suç kitapları okumaya devam eden Jung, sonunda kurbanını aramaya karar verdi.

ÖĞRENCİ TAKLİDİ YAPARAK KANDIRDI

Aradığı kurbanı bulmak için ebeveynlerle öğretmenlerle iletişime geçiren bir uygulama indiren Jung, burada 9’uncu bir kız sınıf öğrencinin annesi gibi davranarak kızının İngilizce dersleri alması istediğini belirtti. Bir öğretmenle eşleşen Jung, öğretmenin kızıyla tanışması için onun evinin adresini istedi.

Jung, öğretmenin yanına gideceği gün, internetten bulup satın aldığı öğrenci üniforması giyerek hazırlandı. Yanına bıçak da almıştı. Jung’un boyu oldukça kısaydı. Bu sebeple üzerindeki üniforma sayesinde gerçekten de bir lise öğrencisi gibi duruyordu.

Haberin Devamı

Öğretmen, Jung’u içeri aldığı anda gizlediği bıçağı eline alan genç kız, öğretmeni vahşice bıçaklamaya başladı. Öğretmeni öldürdüğünden emin olduktan sonra evden çıkarak yakınlardaki bir markete giden Jung, buradan deterjan ve çöp poşeti aldı. Alışverişin ardından kurbanını parçalamak için eve dönen Jung, büyük bir dikkatle kurbanının cep telefonu, kimlik ve cüzdan gibi kişisel eşyalarını topladı.

TAKSİCİNİN DİKKATİ YAKALATTI

Jung burada büyük bir hata yapmıştı. Cesedi ortadan kaldırmak için bir taksi çağıran Jung, şoförle birlikte nehrin yanındaki ormanlık alana gitti. Burada içerisi ceset parçası dolu olan bavulu bırakan Jung’un hareketleri taksi şoförünü şüphelendirmişti. Bunun üzerine taksici Jung’u polise ihbar etti.

Hemen harekete geçen polis ekipleri Jung’un evinde yaptıkları aramada üzerinde kan lekesi olan kıyafetler ve kurbanın vücudundan parçalar ele geçirdi. 23 yaşındaki suç fanatiği genç kız, mükemmel bir cinayet işlemenin peşindeydi ancak onun yerine tutuklanmıştı.

Jung başta yaşadıkları tartışmanın ardından öğretmen kadını öldürdüğünü söylese de sonunda polislerin hikayede boşluklar bulması ile birlikte tüm gerçekleri anlatmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

TÜM ÜLKEYİ ŞOKE ETTİ

Jung polislere verdiği ifadede çok pişman olduğunu söyledi. Jung, liseden mezun olduğundan beri işsiz olan bir yalnızdı. Polis ekipleri onun psikopat olup olmadığını anlamak için testler yaptı.

Kore’de yayın yapan The Korean Times’ın haberine göre, Jung’un haberi Güney Kore’de büyük bir şok etkisi yarattı. Jung’un öldürmek için hiçbir sebebi yoktu ve sadece kendini merakını tatmin etmek için cinayet işlemişti.

Polisten yapılan açıklamada, “Jung'un, televizyon programları ve kitaplardan cinayete takıntılı hale geldikten sonra, birini öldürme arzusuyla yönlendirilen suçu önceden tasarladığı ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.