Dünya Metroda korku dolu anlar! Hiçbir şey olmamış gibi devam etti

Metroda korku dolu anlar! Hiçbir şey olmamış gibi devam etti

Paylaş
Metroda korku dolu anlar! Hiçbir şey olmamış gibi devam etti

New York metrosunda kimliği belirlenemeyen bir saldırgan, istasyonda bekleyen kadını raylara attı. Saniye saniye kayda alınan saldırıda, zanlının hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi dehşete düşürdü.

ABD'nin New York şehrinde yer alan Bronx'taki metro istasyonunda akıllara durgunluk veren bir saldırı gerçekleşti. İstasyonda tren bekleyen kadın kimliği belirlenemeyen birinin saldırına uğradı. Saldırgan, kadını raylara ittikten sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. 

Haberin Devamı
New York metrosunda kadının raylara atıldığı anlar kamerada New York metrosunda kimliği belirlenemeyen bir saldırgan, istasyonda bekleyen kadını raylara attı. Saniye saniye kayda alınan saldırıda, zanlının hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi dehşete düşürdü.

New York Post'ta yer alan habere göre, saldırgan kadına arkadan yaklaştı, onu iki eliyle tuttu ve raylara doğru fırlattı. New York Polis Departmanı (NYPD) tarafından sağlanan görüntüler kısa sürede ülkenin gündemine oturdu.

İHBAR HATTI KURULDU

Aynı habere göre, çevredekilerin yardımı ile raylardan çıkarılan kadının sağlık durumuna ilişkin NYPD'den açıklama geldi. NYPD Sözcüsü, kurbanın Lincoln Hastanesi'ne kaldırıldığını, sağlık durumunun ise stabil olduğunu açıkladı.

Saldırganın kimliği belirlenemezken NYPD olay ile ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. Söz konusu kişinin yakalanması için ihbar hattı kuruldu.