Dünya Miras için tetikçi tuzağı

Miras için tetikçi tuzağı

Paylaş
Miras için tetikçi tuzağı

ABD’de binici Tatyana Remley, boşanma aşamasında olduğu milyoner kocasını öldürtmek için 2 milyon dolara kiralık katil tutmaya çalışınca tutuklandı.

ABD’de sosyetenin binicilik şovlarından tanıdığı Rus asıllı Tatyana Remley’nin (42) milyoner Mark Remley (57) ile 12 yıllık evliliği bu yıl mayısta bitti. Çift ayrılma kararı aldı. Tatyana, temmuzda boşanma davası açtı. Tatyana dava süresince aylık 15 bin dolar eş yardımı, San Diego’daki malikaneyi ve iki aracı özel olarak kullanmayı talep etti. Çünkü Mark tüm mali kaynaklarını kısıtlamıştı. Çift arasında çekişme başladı. Davanın açılmasından sadece dokuz gün sonra çiftin San Diego’da yaşadığı 5.3 milyon dolarlık malikanede yangın çıktı. Mark, Tatyana’nın çıkardığını iddia etti. Tatyana hakkında soruşturma açıldı. İzleyen günlerde ise Tatyana, bir kahve dükkanında polis baskınında tutuklandı.

Haberin Devamı

Çift, evlilikleri sırasında da sık sık grup seks partilerine katılmalarıyla biliniyordu.

SİLAH TEMİN ETTİ

Tatyana’nın bu görüşmede, kocası Mark’ı öldürtmek için kiralık katile 2 milyon dolar teklif ettiği ortaya çıktı. Görüşmeye gelen kişi sivil polisti. Tatyana’nın planından haberdar olan polis, suçüstü yapmak için devreye girmişti. Tatyana’nın bu görüşme için yanında nakit para ve üç silah getirdiği belirlendi. Kocasının cesedinin de yok edilmesini istemişti. Tatyana’nın boşanma davası sonuçlanmadan Mark’ın mirasına konmak için bu komployu hazırladığı öne sürülüyor. Tatyana tutuklu yargılanmak üzere hapse atıldı. Ailesinden 2002’de 26 milyon dolar miras kalan Mark Remley’nin Tatyana ile nasıl tanıştığı bilinmiyor. Bazı görgü tanıkları Tatyana’nın civardaki polo kulüplerinde zengin avına çıktığını bildiklerini söyledi.

Haberin Devamı


Mark Remley, en son Tatyana tutuklanmadan bir gün önce görüldü. Komşusuna gidip fenalık geçirdiğini söyleyerek yardım istedikten sonra ortadan kayboldu.