Dünya 'Mucizeler gerçekten var!' 4 yıldır kayıptı bir anda karakolda belirdi

'Mucizeler gerçekten var!' 4 yıldır kayıptı bir anda karakolda belirdi

Paylaş
'Mucizeler gerçekten var!' 4 yıldır kayıptı bir anda karakolda belirdi

15'inci yaş gününden bir gece önce kayıplara karışan Arizonalı kız, 2019'dan bu yana aranıyordu. Kızlarından umudunu kesmeyen aileye müjdeli haber geldi. Genç kızın bulunduğu yer ise bir hayli ilginçti.

ABD'nin Arizona eyaletinde yaşayan Alicia Navarro, 15'inci yaş gününden bir önceki gece ardında sadece bir not bırakarak evden kaçtı. Raporlarda otizm hastası olduğu belirtilen Alicia, Glendale'deki evinden kaçarken anne ve babasına "Gidiyorum. Döneceğim. Yemin ederim. Üzgünüm" notunu bıraktı. Genç kızdan o günden beri haber alınamıyordu. Ta ki çarşambaya kadar...

Haberin Devamı

Şimdi 18 yaşında olan Alicia Navarro, Kanada sınırındaki küçük bir Montana kasabasında görüldü. Navarro, Montana'daki yerel polis karakoluna tek başına girerek artık kayıp çocuklar listesinden çıkarılmasını istedi. Karakol, genç kızın kimliğini doğruladı ve güvende olduğunu bildirmek için Glendale polislerine haber verdi. 

Glendale kamu güvenliği iletişim müdürü Jose Santiago bir basın toplantısında, "Alicia Navarro'nun yeri tespit edildi. Her bakımdan güvende, her bakımdan sağlıklı ve her bakımdan mutlu" dedi.

Kızını aramaktan asla vazgeçmeyen anne Jessica Nuñez'in kızının bulunması karşısında duygusal anlar yaşadığı belirtildi. Nuñez, Facebook paylaşımında kızının kaybolmasından dört yıl sonra bulunmasını bir mucize olarak nitelendirdi:

Haberin Devamı

Sevdiklerini kaybeden herkes için, bu vakayı örnek olarak kullanmanızı istiyorum. Mucizeler gerçekten var. Umudunuzu asla kaybetmeyin ve daima savaşın.

Nuñez, kızının ortadan kaybolmasıyla ilgili ayrıntıları bilmediğini ancak "önemli olanın hayatta olması" olduğunu söyledi.

Glendale polisi, gencin Montana'ya nasıl geldiğini ve son dört yıldır kiminle kaldığını araştırdıklarını belirtti. Navarro'nun kendi özgür iradesiyle evden kaçtığını ve soruşturmalarında işbirliği yaptığı belirtildi. Alicia ayrıca zarar görmemiş ve sağlıklı görünüyordu.