Dünya Ninja Katil Louis Gaskin'in elinden kurtuldu! Yıllar sonra yaşadığı dehşeti anlattı

Ninja Katil Louis Gaskin'in elinden kurtuldu! Yıllar sonra yaşadığı dehşeti anlattı

Paylaş
Ninja Katil Louis Gaskin'in elinden kurtuldu! Yıllar sonra yaşadığı dehşeti anlattı

1989'da Ninja Katil olarak adlandırılan Louis Gaskin'in gerçekleştirdiği silahlı saldırıdan sağ kurtulan kadın, yaşadığı dehşeti anlattı. Şimdi Florida'daki hapishane yatan Geskin ise idama hazırlanıyor.

Posta.com.tr | Nija Katil lakaplı Louis Gaskin, 20 Aralık 1989 gecesi korkunç cinayetlerini işledi. Robert ve Georgette Sturmfels cinayetleri ve Joseph ve Mary Noreen Rector'u öldürmeye teşebbüs suçlarından Florida'da ölüm cezasına çarptırılan Geskin, önümüzdeki günlerde idam edilecek. 

Haberin Devamı

Yerel basına göre Gaskin tutuklandıktan sonra gerçekleştirilen psikolog görüşmelerinde "Şeytanın etkisi Tanrı'dan daha fazlaydı" dedi.

Şu anda 56 yaşında olan Gaskin, Aralık 1989'da çiftlere yönelik bir dizi saldırı gerçekleştirdi. Saldırılarda bir karı koca öldü.

20 Aralık gecesi tamamen siyah giyinen Gaskin, kurbanlarını rastgele seçti. İlk olarak o sırada tenha Palm Coast evlerinin oturma odasında uzanmakta olan Robert ve Georgette Sturmfels'in evine girdi. 

Birkaç rapora göre, yaklaşık 20 dakika uzaklıktaki Bunnell'de yaşayan Gaskin, seçtiği evin içine girdi, 22 kalibrelik tüfeğini doğrultarak ateş açtı. 

Mahkeme kayıtlarına göre Gaskin 56 yaşındaki Robert Sturmfels'a defalarca ateş etti. Ardından odadan kaçmaya çalışan 55 yaşındaki Georgett Sturmfel'e ateş etti. Gaskin, eve girerek gerçekleştirdiği katliamlara devam etti. 

Haberin Devamı

Florida Yüksek Mahkemesi'nin kayıtlarında "Bayan Sturmfels koridora girdi ve Gaskin, onu kapıdan görene kadar evin içinde takip etti ve tekrar vurdu. Sturmfel çiftinin her birinin kafasına bir kurşun daha sıktı ve cesetleri battaniyelerle örttü" ifadeleri yer aldı. Evden ayrılmadan önce Gaskin mücevherler, nakit para, kamera, saat ve lamba aldı. Çaldıklarının bazıları Noel hediyeleriydi. 

Sturmfel çiftini öldürdükten sonra Gaskin, Rector'ların evine gitti. Gaskin çifti evlerinden dışarı çıkarmak için telefon hattını kesti ve çatılarına eşya fırlattı. Çift kapıya çıkınca Gaskin, Joseph Rector'u vurdu. Ancak çift yakındaki arabalarına yetişip kaçmayı başardı.

KIZ ARKADAŞI İÇİN AYIRMIŞ

Gaskin, bir görgü tanığının polislere, katilin tüfek kullandığını söylemesi üzerine yakalandı. Gaskin'in kız arkadaşının ağabeyi olduğunu söyleyen bir adam, polise her şeyi itiraf etti. Gaskin, hediyeleri kız arkadaşına vermek üzere aldığını itiraf etmişti. 

Gaskin'in avukatları daha önce birkaç kez ölüm cezasına itiraz etmişti, ancak eyalet ve ABD Yüksek mahkemeleri itiraz girişimlerini reddetti. Gaskin şimdi maksimum güvenlikli Florida Eyalet Hapishanesinde tutuluyor.

'YENİDEN YAŞAMAK ZORUNDA KALDIM'

Haberin Devamı

Noreen Rector, infaza katılmak üzere davet edildiğini, ancak bunu yapmayı planlamadığını söyledi. Rector, "Sonuç olarak, o geceden beri olan her şeyi düşünmek, yeniden yaşamak ve hatırlamak zorunda kaldım" dedi.
The Post'a konuşan Rector şunları söyledi:

Korkudan, kesilen telefon hatlarının dehşetinden, pencereden gelen silah sesinden, bize ateş edilirken dışarı çıkıp hastaneye gitmek zorunda kalmaktan, bizim olacağını düşündüğümüz şeyi paylaşmaktan travma sonrası stres bozukluğu geçirdim. Sadece bize ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Trajik olaydan sonra eşi Joe'nun hastalığa yakalandığını anlatan kadın, "Yaralarından dolayı Hepatit C'ye yakalandı. Bu hastalığın tedavisi, aylarca süren yoğun kemoterapi benzeri tedavilerdi. Joe acı çekiyordu" dedi.

Rector, yaşadıkları olayın ardından terapiler gördüklerini ve yıllar sonra boşandıklarını açıkladı.