Dünya Nişan töreninde ihanet intikamı

Nişan töreninde ihanet intikamı

Paylaş
Nişan töreninde ihanet intikamı

İtalyan sosyetesinin en bilinen isimlerinden olan milyoner bankacı Massimo Segre, kız arkadaşı Cristina Seymandi ile nişan töreninde yaptığı konuşmayla davetlileri şaşkına çevirdi. Sosyetik isim, nasıl aldatıldığını anlatarak herkesin önünde sevgilisinden ayrıldığını ilan etti.

İtalya'da milyoner bankacı Massimo Segre (64), Torino'daki villasında verdiği nişan partisinde yaptığı konuşmayla İtalyan sosyetesini şoka soktu.

Haberin Devamı

Milyoner bankacı 150 seçkin konuğun önünde yaptığı konuşmada nişanlısı Cristina Seymandi'yi (47) kendisini aldatmakla suçlayıp "Cristina'ya sevme özgürlüğü vermek istiyorum. Özellikle de benden daha çok önemsediği belli olan başka birini, önemli bir avukatı sevmesini istiyorum.Sevgili Cristina, ona zihinsel ve cinsel olarak ne kadar aşık olduğunu biliyorum. Ve ondan önce sanayici bir tanıdığınla bir ilişkin olduğunu da biliyorum" dedi.

ALDATMA FOTOĞRAFLARINI GÖSTERDİ

Sonra da nişanlısının başka erkekle fotoğraflarını gösterdi. 'Eski' nişanlısına iyi dileklerde bulunan Massimo Segre "Sevgilinle Mikonos'a tatile gidebilirsin, nasılsa parası ödendi" dedi. Cristina Seymandi'nin 'itibar zedelenmesi' nedeniyle yasal işlem başlatacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

700 BİN EURO ÇALDI İDDİASI

İtalyan medyasına konuşan Seymandi, kendisini hem davetliler hem de medya karşısında utandıran eski sevgilisi hakkında suç duyurusunda bulunacağını ve imajını zedeleme suçlamasını yönelteceğini söyledi. Seymandi’nin avukatı, “Dava sürecini başlatacağız. İtalyan vatandaşlarından çok ciddi saldırı ve tehditler geliyor. Müvekkilim travma yaşıyor” dedi.

Avukat Claudio Strata, “Eski sevgilisi müvekkilimi kasten rezil etti. Düzinelerce insanın önünde okunan metnin videoya alınması ve gazetelere gönderilmesi bizce kasıtlı” dedi.

Segre ayrıca Seymandi’nin, ortak hesaplarından 700 bin euro çaldığını da iddia ederken Seymandi’nin avukatı bu parayı ünlü bankacının isteyerek gönderdiğini öne sürdü.