Dünya Nostradamus'un Kraliçe II. Elizabeth kehaneti duyanları hayrete düşürdü

Nostradamus'un Kraliçe II. Elizabeth kehaneti duyanları hayrete düşürdü

Paylaş
Nostradamus'un Kraliçe II. Elizabeth kehaneti duyanları hayrete düşürdü

Yeni yayınlanan bir kitapta, Fransız ünlü kahin Nostradamus’un Kraliçe II. Elizabeth’in 2022 yılında 96 yaşındayken öleceğini öngördüğünü iddia etti.

Posta.com.tr - Fransız kahin Nostradamus’un 450 yıl önce yazdığı metinlerde Kraliçe II. Elizabeth’in ölümünü öngördüğü iddia edildi. Nostradamus daha önce de İngiltere’deki büyük yangını, Hitler’in yükselişi ve gücünü, ayrıca Avrupa’daki iki dünya savaşını da öngörmüştü.
Ünlü kahin’in son kehaneti ise yazar Mario Reading’in kitabı Nostradamus: Gelecek için tüm kehanetler adlı kitabında yorumlandı. Kraliçe II. Elizabeth’in 8 Eylül’de hayatını kaybetmesinin ardından kitabın satışlarında hızlı bir artış yaşandı.
İlk baskısını 2006 yılında çıkaran kitapta Reading, Nostradamus’un ‘Kraliçe II. Elizabeth, 22 yıllarında 96 yaş civarında ölecek’ cümlesini yorumlamıştı.

Haberin Devamı

Kraliçe’nin ölümünün ardından sosyal medyada kısa sürede viral haline gelen kehanetin ardından kitaba olan ilgi arttı.
Nostradamus'un Fransa'nın 'Doğu'sundan gelecek bir saldırıya uğrayacağı’ kehanetleri de Ukrayna savaşını öngördüğünü söyleyenler de var.
Nostradamus uzmanı Bobby Shailer, Fransız yazarın "önümüzdeki birkaç yıl" içinde gerçekleşebilecek bir Üçüncü Dünya Savaşı'na atıfta bulunabileceğine inanıyor.

Nostradamus, dünyamızın ne zaman ve nasıl sona ereceği de dahil olmak üzere 6.338 kehanet yazdı. Kahinin II. Dünya Savaşı, 11 Eylül saldırısı, Fransız Devrimi ve Atom Bombası kehanetleri gerçekleşti.
Kimilerine göre Nostradamus, 2020’deki koronavirüs salgınını da tahmin etti. Fransız kahin Michel de Nostradame 2 Temmuz 1566'da öldü.

Haberin Devamı