Dünya Öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi: 5 yıl hapisle karşı karşıya

Öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi: 5 yıl hapisle karşı karşıya

Paylaş
Öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi: 5 yıl hapisle karşı karşıya

31 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni Ashley Rison, 17 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekten suçlu bulundu. Rison, 5 yıl hapiste kalabilir.

Posta.com.tr | 31 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni Ashley Rison, 17 yaşındaki öğrencisiyle 8 kez arabada cinsel ilişkiye girmekten yargılanıyor. Rison, delileri çarpıtmak ve reşit olmayan kişiye alkol vermekle de suçlanıyor. Ancak bu suçlamalar düşürüldü. 

Haberin Devamı

Rison'ın suçu ortaya çıkınca beyzbol koçu olarak çalıştığı okuldan ayrıldı. İddianamede yer alan bilgiye göre Rison, Nisan 2021 yılında öğrencisiyle 8 kez cinsel ilişkiye girdi. Savcılar, suçun bir arabanın arka koltuğunda gerçekleştiğini belirtti.   

Mahkemede Rison'ın öğrencisine yaptıklarını yetkililere anlatmaması için yalvardığı belirtildi. Ağustos 2015'te okuldaki işine başlayan Rison, kız öğrencilere basketbol ve voleybol koçluğu yapıyordu ve ayrıca yardımcı öğretmenlik yapıyordu. 

10 bin dolar kefaletle serbest bırakılan Rison, kefaletinin yüzde 10'unu ödedikten sonra takip cihazı takmaya başladığı bildirildi. Cezası için 16 Kasım'da tekrar mahkemeye çıkacak olan Rison, 5 yıl hapis cezası alabilir. 

Haberin Devamı