Dünya Öldükten sonra tekrar dirildi! Tarihi ismi 'cehennemde yanarken' gördü

Öldükten sonra tekrar dirildi! Tarihi ismi 'cehennemde yanarken' gördü

Paylaş
Öldükten sonra tekrar dirildi! Tarihi ismi 'cehennemde yanarken' gördü

Öldükten sonra yeniden hayata döndüğünü iddia eden adam, cehenneme gittiğini ve gördükleri karşısında dehşete düştüğünü anlattı. Adam, binlerce kişinin ölümünden sorumlu olan tarihi bir kişiliği, kurbanlarına yaptıklarının aynısını cehennemde yaşarken gördüğünü söylüyor.

Derleyen: Mine Bozkurt | Ölümden sonra yaşam çoğumuz için hâlâ bir soru işareti. Tıbbi olarak 'ölü' ilan edilen insanların bir süre sonra mucizevi bir şekilde hayata döndüğüne uzun yıllardır şahit oluyoruz. Bu tür insanların 'öbür dünya'da gördüklerini hatırladıklarını da duyduğumuz oldu. Ancak Bryan Melvin'in anlattıkları biraz daha farklı ve ürkütücü. 

Haberin Devamı

Ölmeden önce ateist olduğunu söyleyen Bryan Melvin, öldükten sonra yeniden hayata döndü. Bu süreçte kendisinin cehenneme gittiğini söyleyen Melvin, İsa peygamberle tanıştığını ve tarihi bir kişiliği cehennemde yanarken gördüğünü söylüyor. 

Kolera hastası olan Bryan Melvin, tıbbi olarak öldükten ve son nefesini verdikten sonra siyah bir boşluğa düştüğünü ve 'tadı kötü olan bir su' içtiğini söylüyor. Melvin ruhunu teslim ederken güzel ve derin bir müzik duyduğunu, ışığa doğru süzüleden önce bulunduğu odanın tavandan kendi vücudunu gördüğünü söylüyor.

Sonrasında ise Hz. İsa'yı gördüğünü ve ona cenneti hak etmediğini, cehenneme gideceğini söylediğini belirtiyor. 

ÜRKÜTÜCÜ DENEYİM

Cehennemi gördüğünü iddia eden Bryan Melvin, berbat koktuğunu ve aşırın sıcak olduğunu söyleyerek tanıdığı bir sürü insanın yüzünü gördüğünü ancak değişiğ birer timsaha dönüştüklerini anlatıyor. Etrafındaki her şeyin ölü göründüğünü söyleyen Melvin, 'Cehennem yaratıkları' ile tanıştıktan sonra tarihe korkunç suçlarla adını yazdıran bir kişiyi korkunç işkenceler içinde acı çekerken gördüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Bu kişi binlere insanın ölümünden sorumlu olan Adolf Hitler'den başkası değildi. Melvin, gördüklerini şu sözlerle anlatıyor:

Gördüğüm kişi Adolf Hitler'di. Cesetleri koyup yaktıkları Auschwitz'teki gibi bir fırının içindeydi. Kurbanlarına çektirdiği acıların hepsini yaşıyordu. Bunu yaşarken düzelmiyor, daha da deliriyordu.

Melvin, hayata tekrar döndüğünde ise gördükleri karşısında şoke olan dine yöneldiğini söylüyor. 
Emeritus Biyokimya Profesörü William Reville, insanların ölüme yakın deneyimler sırasında sahip oldukları canlı deneyimlerin, doğaüstü değil ama bilimsel bir açıklaması olduğunu söylüyor. 

Reville'e göre ölüm esnasında ışık görmek basitçe 'retinada düşen oksijen seviyelerini yansıtabileceğini' söylüyor. 

'ÖLÜLERLE KONUŞMAYA BAŞLADI'

Öldükten sonra yeniden hayata döndüğünü söyleyen tek kişi Bryan Melvin değil. 

57 yaşındaki Beverley Gilmour, 20'li yaşlarında beyin travması geçirdi. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Zira Gilmour, ölülerle temasa geçtiğini iddia ediyor. İlk deneyimini 1980'lerde yaşayan Gilmour, ölüp tekrar dirildiğini ve İsa peygamber ile iletişim kurduğunu ifade ediyor.

Haberin Devamı

Üç çocuk annesi Gilmour, kendini dindar biri olarak tanımlamıyor. Ancak ilk deneyiminin ardından İsa Mesih ile düzenli bir şekilde temas halinde olmaya devam ettiğini açıklıyor.