Dünya Ölüm şefi! Yüzlerce İngiliz’e zehir kargoladı

Ölüm şefi! Yüzlerce İngiliz’e zehir kargoladı

Paylaş
Ölüm şefi! Yüzlerce İngiliz’e zehir kargoladı

Kanadalı bir şef, İngiltere’de intihara meyilli yüzlerce kişiye zehir satmak ve dört kişinin de ölümüne yol açmakla suçlanıyor.

Kanada’nın Ontario bölgesinde bir otelde çalışan şef Kenneth Law’un intihar etmek isteyenlere zehir temin ettiği belirtiliyor. İngiliz The Times gazetesinin haberine göre şef Law, iki yıl boyunca yüzlerce İngiliz’e Toronto’daki bir postaneden zehir kargoladı. En az dört gencin ölümü bu zehirle bağlantılı bulundu. Bir muhabir, müşteri gibi Law’a ulaştı ve ölmek istediğini anlattı. Law da ona ‘yardımcı olmayı’ kabul etti. Law, o muhabire kendisi gibi yüzlerce İngiliz’e zehri yolladığını ve ‘ölüm garantisi’ olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

ANNESİYLE BAŞLAMIŞ

Law, bu işe felçli annesinin acılarına son verdirmek isteyince başladığını da anlattı. Şimdiye kadar en az 70 İngiliz’in ölümünde bu zehrin izine rastlandı. Law’un şirketiyle bağlantılı olarak da dört kişi tespit edildi. Bunlardan biri Tom Parfett (22), biri Neha Raju (17) ve biri de Michael Dunham (38) oldu. Anthony Jones (17) isimli kurban, zehri aldıktan sonra pişman oldu ve annesine gidip yaşamak istediğini söyledi ancak kurtarılamadı. Ontario yetkilileri, soruşturma başlattıklarını açıkladı.