Dünya Ölümüne zorbalık

Ölümüne zorbalık

Paylaş
Ölümüne zorbalık

ABD’de bir grup gencin hastaneye bıraktığı Trent Lehrkamp alkol komasına girmişti. Ancak gençlerin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, Trent’in korkunç bir zorbalık kurbanı olduğunu ortaya çıkardı. Üstelik gençler bu görüntüleri övünerek ve eğlenerek paylaşmıştı. FBI olayla ilgili soruşturma açtı.

ABD Georgia'da bir grup liseli geçen ay 19 yaşındaki Trent Lehrkamp'ı hastaneye bırakıp kaçtı. Üstü başı pislik, kusmuk ve idrarla kaplı olan gencin midesinde bol miktarda votka ve uyuşturucu etkisi olan sihirli mantarın yanı sıra pas sökücü çıktı. Alkol komasına giren Trent, dakikada sadece 6 kez nefes aldığı için yaşam destek ünitesine bağlandı. Trent ölümün kıyısından dönerken olay gecesi sosyal medyada paylaşılan fotoğraf ve videolar, yaşanan dehşeti ortaya çıkardı. Görüntülerde gençlerin Trent'e zorla içki içirdiği, üstüne içki sıktığı görülüyordu.

Haberin Devamı

'ZAFER POZU' VERDİLER

Ayrıca paylaşılan bir fotoğrafta 4 liseli genç, kendinden geçmiş Trent'i hastaneye götürmek yerine arkasında adeta 'zafer pozu' veriyorlardı. Fotoğrafların ortaya çıkmasıyla FBI soruşturma başlattı. O gece söz konusu mekanda bulunan 9 gencin kimlikleri tespit edildi. Gençlere ait toplam 11 cep telefonuna el konuldu. Ancak henüz bir suçlamada bulunulmadı ve tutuklama yapılmadı. Yapılan soruşturmada Trent'in çocukluğundan beri zorbalığa uğradığı ortaya çıktı.