Dünya Oscar'ın kaybedeni yok

Oscar'ın kaybedeni yok

Paylaş
Oscar'ın kaybedeni yok

Her yıl Oscar töreninde aday gösterilenlere ‘Herkes Kazanıyor’ adıyla içi hediyelerle dolu bir çanta armağan ediliyor. Bu sene çantadaki hediyelerin toplam değeri ise 180 bin dolar.

Sinema dünyasının en büyük ödülleri olan Oscarlar yarın gece yapılacak törenle sahiplerini bulacak. Her yıl Oscar’a aday gösterilenlere ‘Herkes Kazanıyor’ adıyla bir hediye çantası veriliyor. Tüm sinema dünyasını Oscar heyecanı sararken bu yıl verilecek hediyeler de açıklandı. Çantadaki en ucuz ürün 9 dolarla düşük kalorili, düşük şekerli bir içecek olan Poppi. Hediyelerin 29’unun değeri 100 doların altında. Bunlar arasında koleksiyonluk bir Rubik küp, bir Bagceit cihazı (çantalar masaya değmesin diye kullanılan bir askılık) ve 65 dolar değerinde evcil hayvan maması bulunuyor.

Haberin Devamı

DAĞ EVİNDE TATİL

Kanada Quebec’te yapılan ve akçaağaç suyundan elde edilen bir bitkisel orman şekeri olan bin dolarlık ‘Sagar’, akort çatalı, antioksidanlar ve uyku danışmanlığı içeren özel bir ses banyosu çantanın içeriğindeki hediyeler arasında. Cilt tedavi merkezi Cynosure’dan 10 bin dolarlık mikroiğneleme seansı, ‘yıldızların mentalisti’ (telkinci) Carl Christman’ın sihir, zihin okuma ve hipnoz içeren 25 bin dolarlık özel gösterisi ve inşaat şirketi Maison Construction’dan 25 bin dolarlık tadilat da çantadaki diğer hediyeler. En pahalı hediye ise 50 bin dolarla otel zinciri Chalet Zermatt Peak’ten İsviçre’deki bir dağ evinde 3 gece boyunca 10 kişilik konaklama. Hediye edilen 61 ürünün toplam değeri 178 bin 410 dolar 29 sent (5.7 milyon lira).

Haberin Devamı