Dünya Oyuncak sandığı mezar oldu

Oyuncak sandığı mezar oldu

Paylaş
Oyuncak sandığı mezar oldu

ABD'de odalarındaki oyuncak sandığına giren ikiz kardeşler nefessiz kalarak öldü. Aile, çocukları sarılmış halde cansız bulunca yıkıldı.

ABD'nin Florida eyaletinde Sadie Myers ve Don Starr çiftinin ikiz çocukları Aurora ve Kellan, 26 Ağustos sabahı yataklarında yoktu. Babaları bir gece önce ikizleri yatağa kendi elleriyle götürmüştü. Aile kaçırıldıklarını ya da evden çıktıklarını sanıp her yerde aramaya başladı.

Haberin Devamı

Ağabeyleri dört yaşındaki ikiz kardeşlerini odalarındaki sandığın içinde buldu. İkizler, peluş oyuncakları için kullanılan sandığın içinde sarılmış halde cansız yatıyordu.

HAVA VE SES GEÇİRMİYOR

Biri kız biri erkek olan ikizlerin oksijensiz kalarak öldüğü belirlendi. İkizlerin oyun oynamak için sandığa girdiği ve kapağı kapatınca çıkamadığı ve seslerini duyuramadığı anlaşıldı. Çocukların kendilerine ev, çadır, kulübe gibi alanlar yaratmayı sevdiği biliniyor. O nedenle oyuncak sandıklarının ses ve hava geçirmez şekilde tasarlanmasına aileler isyan etti. Bu tür sandık kullanan aileler dikkatli olmaları konusunda uyarıldı