Dünya Plajda ilişkiye giren çifte anne terliği

Plajda ilişkiye giren çifte anne terliği

Paylaş
Plajda ilişkiye giren çifte anne terliği

İspanya'nın Majorca plajında cinsel ilişkiye giren çift kameraya yansıdı. Duruma şahit olan yaşlı bir kadın eline terlik alarak çifti dövdü.

7 Temmuz'da çekildiği belirtilen görüntülerde bir çiftin plajdaki ziyaretçilere aldırmayarak cinsel ilişkiye girdiği görülüyor. Playa de Palma'da gerçekleşen olayda sahilde cinsel ilişkiye giren çiftin kimseye aldırış etmemesi dikkat çekiyor. 

Haberin Devamı

AYRILMAMAKTA ISRAR ETTİLER

Çiftin bu halini gören yaşlı bir kadın terliğini çıkararak çiftin ikisine de vurmaya başlıyor. Yaşlı kadın çifte ' Otelinize gidin' diyerek bağırıyor. Ancak çift ayrılmamakta ısrar ediyor. Yaşlı kadına daha sonra iki kişi daha katılıyor ve çiftin sahilden ayrılması için tartışmaya giriyorlar. 

TERLİK YETMEDİ, KUM ATTILAR

Çiftin ise, plaj ziyaretçilerinin cinsel eylemlerini durdurmaları için ısrarlı çağrılarına kulak tıkaması izleyenleri çileden çıkardı. Başka bir kadın da, ilişkiye girmeye devam eden çiftin üzerine bir avuç dolusu kum atarak cinsel eylemlerine son vermelerini istedi.

Çift hala hareket etmeyi reddederken, ilk kadın bir avuç kum alarak çiftin üzerine atıyor. En sonunda çift plajdan ayrılmaya karar veriyor. 

Haberin Devamı

Yerel basına göre, bölge halkı turistlerin sahilde apaçık cinsel ilişkiye girmelerinden oldukça şikayetçi.