Dünya Polis baskınında 'yere yat' emrine köpek de uydu

Polis baskınında 'yere yat' emrine köpek de uydu

Paylaş
Polis baskınında 'yere yat' emrine köpek de uydu

Brezilya polisinin uyuşturucu çetesine yönelik düzenlediği baskında 'yere yat' emrine çetenin bekçi köpeği de uydu. O anlar polis kamerasında görüntülendi.

Brezilya polisinin baskın düzenlediği uyuşturucu çiftliğinde, çetenin köpeği de polisin emirlerine uydu. Narkotik ekipleri, operasyonda eve girerek 3 çete üyesini yakaladı. Polis, şüphelileri yere yatırarak ellerini kelepçelerken, uyuşturucu kaçakçılarının Rottweiler cinsi bekçi köpeği de yere yattı. Baskın sırasında polisin kaydettiği videoda, köpeğin şüphelileri yanında hareketsiz yattığı görülüyor. 

Haberin Devamı

Baskında 1.1 ton uyuşturucu madde ele geçirildi. Aralarında köpeğin sahibinin de yer aldığı 3 kişi gözaltına alındı.

Polis baskınında 'yere yat' emrine köpek de uydu Brezilya polisinin uyuşturucu çetesine yönelik düzenlediği baskında 'yere yat' emrine çetenin bekçi köpeği de uydu. O anlar polis kamerasında görüntülendi.

Çiftliğin arazisinin sahibi olan ve kimliği açıklanmayan bir kadın, uyuşturucu ticaretiyle bağlantısı olmadığı için gözaltına alınmadı. Köpek de ona sahiplendirildi.

Çiftlikte iki köpeğin daha bulunduğu ve güvenlik güçlerinin köpeklerin akıbetini öğrenmek için yeniden olay yerine gideceğini aktarıldı.