Dünya Polis ceset bulacağını sandı, gerçek çok farklı çıktı

Polis ceset bulacağını sandı, gerçek çok farklı çıktı

Paylaş
Polis ceset bulacağını sandı, gerçek çok farklı çıktı

Teksas'ta yaşanan trajikomik olay duyanları şaşkına çevirdi. Parçalanmış bir ceset ihbarı alan polis, olay yerine gittiğinde hiç ummadığı bir şeyle karşılaştı.

Posta.com.tr | Teksas'taki bir konutun bahçesine 'parçalanmış ceset atıldığı' yönündeki ihbarı değerlendiren Harris County Şerif Ofisi memurları, derhal olay yerine gitti. Son günlerde bölgeden sık sık ceset ihbarlarının gelmesi ve kimliği belirlenemeyen kurbanlarının sayısının artması, bölge halkını da alarma geçirdi. Ancak son ihbarda gerçek tamamen farklıydı. 

Haberin Devamı

Olay yerine gittiklerinde parçalanmış bir ceset bulacaklarını zanneden polisler, yakından yaptıkları incelemede bahçedeki 'cesedin' aslında boynundan kırılmış bir cinsel ilişki robotu olduğunu fark etti. 

'BU SEFERKİ YANLIŞ ARAMAYDI'

Harris İlçesi Şerifi Ed Gonzalez saatler sonra karakola "Bu seferki yanlış aramaydı. Daha yakından incelendiğinde bir ceset olmadığı anlaşıldı" dedi. 

Ceset ihbarının ardından cinsel ilişki robotu çıktı

İnsan bedenine aşırı benzerliğiyle bilinen cinsel robotunun üzerinde sadece iç çamaşırı vardı ve başıyla kolları kırılmıştı. Polis merkezinden yapılan açıklamada olayın 'şüpheli' olduğu belirtildi. Ancak konuya dair soruşturma açılıp açılmayacağına dair yorum yapılmadı. 

Haberin Devamı

ÇÖZÜLEMEYEN CİNAYETLER

Bölgede son günlerde çok fazla cesedin ortaya çıkması nedeniyle bölge halkı ve polis alarm halinde. Gelen ihbarların çoğu asılsız değil ve ne yazık ki korkunç cinayetlerin işlendiğini gösteriyor. Cinsel ilişki robotunun bulunmasından bir gün önce kara yolunun kenarında bir ceset bulunmuştu. Polis merkezinden yapılan açıklamada cesedin birkaç gündür orada olduğu belirtilmişti.

Bu olaydan sadece iki gün önceyse bölgedeki gölde yetişkin birine ait kalıntılar bulunmuştu. Cesetlerle ilgili soruşmalar devam ediyor.