Dünya Prens Harry hakkında şaşkına çeviren iddia: Mezarından konuştuğuna inanıyor

Prens Harry hakkında şaşkına çeviren iddia: Mezarından konuştuğuna inanıyor

Paylaş
Prens Harry hakkında şaşkına çeviren iddia: Mezarından konuştuğuna inanıyor

İngiliz Kraliyeti'nin tartışmalı karakteri Prens Harry, Hollywood yıldızı Meghan Markle ile hayatını birleştirdiği günden bu yana sansasyonel iddalara imza atıyordu. Kraliyete dair tüm iddilarından para kazanmayı da başarak Prens hakkında ortaya atışan yeni bir iddia şaşkınlık yaratacak cinsten.

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, 2020 yılında kraliyet ailesinden ayrılarak büyük bir sansasyona imza attı. Çift önce Kanada'ya, ardından da iki çocuklarıyla birlikte  California'ya taşındı. O zamandan beri çift, kâr amacı gütmeyen kuruluşları Archewell'i yönetiyor ve dijital platformda hikayelerini satarak para kazanıyor. 

Haberin Devamı

Kraliyet biyografi yazarı Tom Bower'ın ailenin tartışmalı figürü Prens Harry hakkında ortaya attığı iddia duyanları hayrete düşürüyor. Kraliyete dair çok satan bir kitabın yazarı olan Bower, iddiasının kaynağının ise bizzat Prens Harry olduğunu söylüyor. 

Prens Harry'nin yaklaşık 26 yıl önce trafik kazasında trajik bir şekilde hayatını kaybeden annesi Prenses Diana'nın mezarından, Meghan Markle ile konuştuğuna inandığı iddia ediliyor. Hatta Prens Harry, Prenses Diana'nın mezarından iletişime geçerek çifte 'yaptıklarının doğru olduğu' konusunda güvence verdiğini söyledi. 

Bower, "Harry bir arkadaşına Diana'nın Meghan'la mezarın ötesinden konuştuğuna inandığını söyledi. Arkadaşına Meghan'ın Diana ile temas halinde olduğunu ve Meghan'ın Harry'e annesinin yaptıklarının doğru olduğundan emin olduğunu, yaptıkları her şeyde onları desteklediğini belirttiğini söyledi" dedi. 

Haberin Devamı

Öte yandan, Prens Harry ve Meghan Markle'ın bir gün kraliyet ailesiyle aralarını düzeltip tekrardan aileye girebileceklerine dair iddialar da var.