Dünya Prens Harry ve Meghan Markle meğer kaza işini abartmış

Prens Harry ve Meghan Markle meğer kaza işini abartmış

Paylaş
Prens Harry ve Meghan Markle meğer kaza işini abartmış

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, New York'ta gazetecilerden kaçarken trafik kazasının eşiğinden dönüldüğü açıklanmıştı. Ancak New York polisine göre durum biraz daha farklı.

ABD’nin New York kentinde Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Markle’ın annesi Doria Ragland ile Ms. Foundation Women of Vision Awards'a katılmıştı. İngiltere Kralı III. Charles’ın taç giyme töreninden sonra ilk kez birlikte görülen çiftin, tören sonrası gazeteciler tarafından iki saat boyunca takip edildiği ve kovalamaca sırasında muhtemel bir trafik kazasının eşiğinden dönüldüğü belirtilmişti.

Haberin Devamı

Prens Harry ve Meghan Markle paparazzi kovalamacası hakkında, Prenses Diana’nın 1997’deki ölümcül kazasıyla karşılaştırmalar yaparak, “Neredeyse felaket” nitelendirmesi yapmıştı.

Prensin sözcüsü, “Ünlü bile olsa bu durum hiç kimsenin güvenliğini tehlikeye sokmamalı” dedi. Ancak New York polisi (NYPD) onlarla aynı düşünmüyor.

'ABARTILDIĞI KADAR DRAMATİK DEĞİL'

Olayın soruşturulduğunu, polisin yaşananları telaşlı ama genel olarak kontrol altında bir olay olarak gördüğünü belirten NYPD sözcüsü “Sussex Dükü ve Düşesi, gittikleri yere vardı, herhangi çatışma, celp, yaralanma, tutuklanma söz konusu değil” dedi.

Amerikan medyasına konuşan polis kaynakları, 2 saatlik bir kovalamacanın söz konusu olmadığı, durumun abartıldığı kadar dramatik olmadığını aktardı. Çiftin bindiği taksi şoförü Sukhcharn Singh ise “Buna kovalamaca demezdim. Korkmuşlardı” dedi. 

Haberin Devamı

Galler Prensesi Diana, 1997 yılında Fransa'nın Paris kentindeki Pont de l'Alma tünelinde bir araba kazasında hayatını kaybetmişti. Diana'nın o sırada paparazzilerden kaçtığı belirtilmişti.