Dünya Prenseslerin kaderi

Prenseslerin kaderi

Paylaş
Prenseslerin kaderi

İngiltere’de Galler Prensesi Kate’in (42) gizemli akıbeti, akıllara Monako Prensesi Charlene’i (46) getirdi. Kate, aralık ayından bu yana ortada yok.

Ocak ayında ameliyat olduğu ve görevlerine bir süre devam etmeyeceği açıklandı. Ancak Kate’in yokluğu ülkede endişeli bir merak uyandırmaya başladı. Kate’in pazar günü paylaştığı aile pozunun da fotoşop çıkması endişeleri artırdı. Charlene de 2021’den 2022’nin ortasına kadar sağlık gerekçesiyle ortadan kaybolmuştu. Ülkesi Güney Afrika’yı ziyaretinden sonra dokuz ay Monako’ya dönmemişti.

Haberin Devamı

İHANET İDDİASI

Daha sonra ortaya saçlarını kestirdiği yeni imajıyla çıkmıştı. Charlene’in, gayrımeşru çocuk skandalı patlayan kocası Prens Albert’a dönmek için çok büyük bir anlaşma yaptığı iddia edilmişti. Kate’in de William’dan ihanet nedeniyle ayrılmak istediğine dair iddialar, Monako ailesindeki krize benzetildi. Öte yandan önceki gün bir gençlik merkezini ziyaret eden Prens William, karısı Kate’in yaratıcılığını övdü, “Karım sanatsal biridir” dedi. Dedikoduları önemsemedikleri mesajını verdi.