Dünya Ruh çağırmaya çalışan 11 öğrencinin gizemli sonu! Öğretmenler bu halde buldu

Ruh çağırmaya çalışan 11 öğrencinin gizemli sonu! Öğretmenler bu halde buldu

Paylaş
Ruh çağırmaya çalışan 11 öğrencinin gizemli sonu! Öğretmenler bu halde buldu

Kolombiya'da bir okul, akılalmaz bir olaya şahit oldu. Yaşları 13 ila 17 arasında değişen 11 öğrenci, ruh çağırmak için buluştular ancak sonuç hiç bekledikleri gibi oldu. Öğrenciler, öğretmenleri tarafından korkunç halde bulundu.

Posta.com.trKolombiya'nın Hato kentindeki Tarım Teknik Enstitüsü'nde sıra dışı bir olay meydana geldi. Ouija tahtası olarak bilinen ve ruhlarla irtibata geçmek için kullanıldığı öne sürülen ruh çağırma oyununu oynayan ve yaşları 13 ila 17 arasında değişen 11 öğrenci, öğretmenleri tarafından koridorda baygın halde bulundu.

Haberin Devamı

Öğrenciler şiddetli şekilde kusuyor, karın ağrısı ve kas spazmı yaşıyordu. Öğrencilerin çoğu yakınlardaki sağlık merkezinde tedavi edilirken 5 tanesi farklı bir hastaneye gönderildi. Tedavi gören öğrenciler hakkında konuşan doktor, çocukların gıda zehirlenmesi geçirdiğini söyledi. 

Hato Belediye Başkanı Jose Pablo Toloza Rondón "Çocuklar bayıldı, bulundukları sırada nefes darlığı çekiyorlardı ve ağızlarından salya geliyordu. Ouija oyunu soruşturmanın bir parçası olarak göz ardı edilmiyor. Bazıları bir kaptan su içtiklerini, diğerleri havuzdan geldiklerini ve kendilerine yiyecek bir şeyler verildiğini söylüyor" dedi. 

Daha sonra öğrencilerle yapılan görüşme sonucunda aynı bardaktan su içtikleri öğrenildi. Çocukların bir ruh çağırma tahtası olan Ouija tahtasıyla oyandığı bildirildi. Hastaneden yapılan açıklamada ise çocukların ruh çağırma oyunu oynadıklarının göz ardı edilmediği, ancak psikolojik olarak bir değişiklik bulamadıkları, olayın gıda zehirlenmesinden kaynaklandığı açıklandı. 

Haberin Devamı

CADI TAHTASI

Cadı tahtası ya da Ouija, ruh çağırma amacıyla kullanılan tahta bir düzenektir. Pek çok kültürde rastlanılır. Genellikle alfabenin sıralandığı bir zemin ve hareket eden bir nesneden (fincan gibi) oluşur. En az 2 kişinin el temasının gerektiği nesne, hangi harf üzerine gidiyorsa, bu harfler not edilerek ruhani bir varlıkla iletişim kurulduğuna inanılır.