Dünya Rus askerlerinin naaşları köpeklere yem oluyor

Rus askerlerinin naaşları köpeklere yem oluyor

Paylaş
Rus askerlerinin naaşları köpeklere yem oluyor

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde bir aydan fazla süre geride kaldı. Savaş bölgesinden gelen görüntülerse dehşet verici. Ateş hattında çekilen videoda, köpeklerin Rus askerinin naaşını yediği görülüyor.

Ukrayna'da cephede ölü bir Rus askerinin cesedini kemiren 3 yavru köpeğin dehşete düşüren videosu ortaya çıktı. Telegram'da yayınlanan kısa videoda, bir yavrunun cesedin yanında oturduğu, bir diğerinin ise ölen bir Rus askerinin kemiklerini ısırdığı görülüyor. Cesedin çürüme miktarı, haftalardır boş bir arazide olduğunu gösteriyor. Daily Star’da yer alan habere göre; video Telegram’da "Şu anda Rusya'da gömülen işgalciler çok şanslılar" başlığıyla paylaşıldı. Geçen hafta Ruslarla savaşmak için Ukrayna'ya uçan bir Amerikan gazisi, Rusların ölülerini almayı reddettiğini ve onları "köpekler tarafından yenilmek" için bıraktıklarını öne sürmüştü.

Haberin Devamı

'RUS ATEŞİ YÜZÜNDEN ÖLÜLERİ ALAMIYORUZ'


Ukraynalı General Dmytro Marchenko da Times’a yaptığı açıklamada "Bunu söylemek hoş değil, ancak cesetleri sokak köpeklerine yem oluyor. Bu bölgelerde devam eden Rus ateşi yüzünden cesetleri geri alamıyoruz" demişti.
Pes eden hiçbir Rus askerini vurmayacaklarını garanti eden General, suç işleyenlerin hayatta kalıp yargılanacağını ancak geri kalanlar köpek maması olacağını belirtmişti.


Mynet