Dünya Rüya çiftin evliliğinde bilinmeyen detay ortaya çıktı: Uçakta dehşeti yaşattı! Boşanmaya neden olan yolculuk

Rüya çiftin evliliğinde bilinmeyen detay ortaya çıktı: Uçakta dehşeti yaşattı! Boşanmaya neden olan yolculuk

Paylaş
Rüya çiftin evliliğinde bilinmeyen detay ortaya çıktı: Uçakta dehşeti yaşattı! Boşanmaya neden olan yolculuk

Angelina Jolie ve Brad Pitt, Hollywood’un rüya çifti olarak adlandırılıyorlardı… Bir gün medyaya bomba gibi düşen bir boşanma haberiyle tüm dünya gözde çiftin evliliğinin ardındaki gerçekleri öğrenecekti. Film setinde başlayan aşk, beklendiği gibi sonuçlanmadı. Çitin evliliğindeki aile içi şiddet ve alkol bağımlılığı, bir uçak yolculuğunda en yüksek boyutuna ulaştı.

Derleyen: Mine Bozkurt - posta.com.tr | Angelina Jolie ve Brad Pitt, 2005 yılında Bay ve Bayan Smith filminde başrolleri paylaşırken, tüm dünya onların muhteşem bir çift olduğunu düşündü. Öyle ki, o dönem evli olan Brad Pitt, Angelina Jolie’ye aşık olduğu için evliliğini yıkmış, Jolie ile ilişkiye başlamıştı. Uzun süren ilişkilerinin ardından 2014 yılında dünyaevine giren çiftin 3 biyolojik, 3 de evlatlık çocuğu oldu. Ancak çiftin tüm dünyadan gizlediği sorunları vardı. Bu sorunlar bir gün aşılamayacak boyuta geldiğinde çiftin gizli kalmış sırları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Tarihler Ekim 2016’yı gösterdiğinde çocuklarıyla birlikte Fransa’dan California’ya özel jetle giden Brad Pitt ve Angelina Jolie, hayatlarının tartışmasını yaşadı. Brad Pitt, uçakta çocuklarından birini boğazladı, diğerinin yüzüne yumruk attı ve Angelina Jolie’yi saçından tutup duvara fırlattı.


Çocuklarının velayeti ve mal varlıkları için dava süreci süren çiftin arasında geçen olaylar, mahkemede açığa çıktı. Angelina Jolie’nin ifadelerinde, Brad Pitt’in uçuş sırasındaki davranışının çocukları ağlattığı ve travmatize ettiğini, kendisinin belini ve bileğini yaralandığını belirtti.

5 GÜN SONRA BOŞANMA DAVASI AÇTI

Tüm aileyi derinden sarsan uçuştan 5 gün sonra Angelina Jolie boşanma davası açtı. Eylül 2021'de Pitt ile ortak oldukları Fransa’daki şarap evinin hisselerini de sattı. Ancak bu satışın ardından Brad Pitt, Angelina’ya dava açtı. Angelina Jolie ise buna karşılık Brad Pitt’e kendisine ‘çamur attığı’ için karşı dava açtı.

Haberin Devamı

Angelina Jolie’nin avukatı, “Çocukları, Pitt'in o gün aileye çektirdiği acıyı yeniden yaşamasın diye onları korumak için büyük çaba sarf etti. Fakat Pitt, Jolie'nin mali hayatı üzerindeki kontrolünü yeniden sağlamak ve onu iş ortağı olarak eski kocasına yeniden katılmaya zorlamak için bu davayı açtığında, Jolie’yi ilk kez kendini savunmaya zorladı” dedi.

ANLAŞMAYA YANAŞMADI

Angelina Jolie, boşanma davası açmasına ve şarap evinin hisselerini satmasına neden olan 2016 yılındaki şiddet olayına ait detayları ilk kez paylaştı.

2005 yılında birlikte olmaya çift, 2008 yılında Fransa’daki Chateau Miraval şarap evini satın aldı. Jolie, mülkü satın aldıkları zaman çiftin temsilcileri, bir ayrılık durumund şarap evinin nasıl bölüneceğine dair anlaşma imzalamalarını teklif etti. Ancak Brad Pitt, böyle bir anlaşmayı istemedi.

Jolie’nin avukatı, Pitt’in finans müdürünün bir mail yazdığını söyledi. Mailde “Sürecin başlarında Angelina ve Brad arasında bir alım-satım anlaşmasını konusunu gündeme getirdim ama Brad iki makul insanın böyle bir anlaşma yapmasının gerekli olmadığı söyledi” yazıyordu.

Haberin Devamı

Anlaşma fikri yattı ve çift Ağustos 2014’te evlendi. Mahkeme kayıtları Angelina Jolie’nin şarap evinin ailesi için bir yatırım ve hatta bir ev olarak gördüğünü belirtiyor.

Jolie ayrıca şarap evinin arazisinde kendisine sorulmadan Pitt’in değişiklikler yaptığını ve 1 milyon euro’ya mal olan beşinci bir yüzme havuzu yaptığını açıkladı. Ancak o dönem buna itiraz etmediğini söyledi.

Çiftin Fransa'daki şarap evleri.

'KONTROLÜ ELE ALMAK İSTİYORDU'

Jolie’nin avukatları, "Jolie, o zamandan beri yaşadığı herhangi bir evin tasarımında her zaman aktif bir rol üstlenmişti. O ve Pitt şatoyu satın aldıklarında, başlangıçta aynı şeyi yeni evleri için de yapmaları bekleniyordu. Ancak Pitt, kendi zevkine göre kontrolü zorladı. Jolie daha işbirlikçi bir yaklaşımı tercih ederken, Pitt'in proje üzerinde kontrolü ele almak istiyordu” dedi.

Angelina Jolie ifadesine yer veren avukatları, evliliklerinin 14 Ekim 2016’daki uçak yolculuğunda sona geldiğini belirtti. Mahkeme kayıtlarına göre uçuş boyunca Brad Pitt, Jolie’ye ve o dönem 8 ila 15 yaş arasında olan çocuklarına fiziksel ve duygusal şiddet uyguladı.

Haberin Devamı

UÇAKTA YAŞANAN DEHŞETİ ANLATTI

O uçuştan sonra, Jolie ailesinin iyiliği için boşanma davası açmaya karar verdi. Angelina Jolie’nin avukatları, o akşam uçakta yaşanan dehşeti şu sözlerle anlattı:

Pitt'in havaalanına gelmeden önce çocuklardan biriyle tartıştı ve Jolie'nin uçakta ona sorunun ne olduğunu sorduğunda, Pitt'in 'onu çocuklara karşı fazla saygılı olmakla suçladığını ve sözlü olarak ona saldırdığını' söyledi. Pitt ardından Jolie’yi eylemlerinden ötürü azarladı. Mahkeme kayıtlarına göre Pitt, Angelina’yı uçakta banyoya çekti ve ona bağırmaya başladı. Jolie’yi saçlarından tutup sarstıktan sonra banyonun duvarına fırlattı. Pitt ardından uçağın duvarlarını yumruklamaya başladı ve Angelina banyodan çıktı.

Avukatlar, Angelina Jolie'nin ifadelerine şu şekilde devam etti:

Angelina banyodan çıkınca çocukları yanına gelip ‘İyi misin anne?’ diye sordu. Brad Pitt bunun üzerine “Hayır, annen iyi değil” diye bağırdı ve hakaretler savurdu. Çocuklardan biri annesini savunmak için harekete geçtiğinde Pitt çocuğa atıldı ve Jolie onu durdurmaya çalıştı. Pitt, onu tutan Jolie’den kurtulmak için onu koltuklara doğru savurdu. Jolie’nin sırtı ve dirseği yaralandı. Çocukların hepsi babalarına karşı birbirini korumaya çalıştı. Brad Pitt ise çocuklarından birinin boğazına sarıldı, diğerinin ise yüzüne yumruk attı. Çocukların hepsi çok korkmuş ve babalarına yapmaması için yalvarıyordu. Uçuşun geri kalanında, Angelina ve çocuklar, Pitt’in gazabından korunmak için sessiz kaldı.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARIN ÜZERİNE İÇKİ DÖKTÜ

Angelina Jolie’nin ifadelerini açıklamaya devam eden avukatlar, uçakta kimsenin tuvalete bile gitmeye cesaret edemediğini, Pitt’in sürekli uçağın arkasından çıkıp onlara bağırıp küfrettiğini belirtti. Pitt, bir ara Jolie’nin ve çocukların üzerine içki döktü. Gergin geçen saatlerin ardından Pitt, uyuyakaldı. Uçak indiğinde Jolie, Pitt’i uyandırdı ve çocuklarla birlikte otele gideceğini söyledi.

Mahkeme kayıtlarına göre Pitt, yaklaşık 20 dakika boyunca kimseyi uçaktan indirmedi. Çocuklardan birinin araya girmesinin ardından Pitt yumuşadı ancak uçaktan çıkarken çocuklarından birine tekrar vurdu. Angelina’yı başından ve omuzlarından tutarak sarstı ve çocuklardan biri ‘Onu incitme’ diye yalvarmaya başladı. Bunun üzerine Jolie’yi bıraktı ama küfürler savurmaya devam etti.

FBI'A DAVA

Olayın üzerine soruşturma başlatılsa da Brad Pitt suçlu bulunmadı. Bunun üzerine Angelina Jolie, takma adla FBI’a dava açtı ve soruşturmanın neden durdurulduğunu öğrenmeye çalıştı.

Pitt'e yakın bir kaynak Daily Mail’e yaptığı açıklamada Angelina Jolie’nin ‘istediğini elde etmek için gerçek dışı bilgiler ekleyerek olayı yeniden şekillendirdiğini’ söyledi.

Angelina Jolie’nin alkolün aileler üzerindeki etkisini gördükten sonra alkolle ilgili bir iş yapmak istemediği ve bu nedenle hissesini tek taraflı olarak satma kararı aldığı da iddialar arasında. Çiftin arasındaki mal varlığı paylaşımının nasıl sonuçlanacağı merak konusu.