Dünya Rüyalarına girmeye başladı! Dahmer'in kurbanının kızı konuştu

Rüyalarına girmeye başladı! Dahmer'in kurbanının kızı konuştu

Paylaş
Rüyalarına girmeye başladı! Dahmer'in kurbanının kızı konuştu

ABD’li seri katil Jeffrey Dahmer'ın kurbanlarından birinin kızı, katilin dijital platformda yayınlanan dizisini izleyerek en büyük hatayı yaptığını açıklıyor.

Posta.com.tr | 31 yaşındaki Tatiana Banks, 19 yaşındaki babası Errol Lindsey'in seri katil tarafından işkence edilip öldürülmesinden 6 ay sonra dünyaya geldi. Nisan 1991'de Wisconsin’de işine giden Lindsey, Milwaukee sokaklarında Jeffrey Dahmer ile karşılaştı. Dahmer, genç adamı evine çekti ve ona ilaç verdi. Ardından ‘zombi’ deneyi için Lindsey’i hayatta tuttu. Kurbanının kafa tasında bir delik açan Dahmer, kurbanını öldürmeden önce bitkisel hayata sokmak için beynine asit enjekte etti.

Haberin Devamı

Errol Lindsey

Babasına ne olduğunu yavaş yavaş aile üyeleri ve medya aracılığıyla öğrenen Errol'un kızı Tatiana, şimdi dijital platformda yayınlanan Dahmer dizini izlediğinden bu yana uykularının kaçtığını açıkladı. 

'HER GECE RÜYAMDA GÖRÜYORUM'

Tatiana, Insider'a verdiği demeçte, "kalp kırıcı" olarak nitelendirdiği dizinin yalnızca bir bölümünü izleyebildiğini söyledi. 

Dürüst olmak gerekirse o dizi başladığından beri uyuyamıyorum. Jeffrey Dahmer'ı rüyamda görüyorum.

Dizinin bölümlerinden birinde Tatiana’nın halası Rita Isbell’ın, erkek kardeşinin öldürülmesiyle ilgili ifadeleri yer alıyor. Isbell, ‘her şeyi yeniden yaşıyormuş gibi hissettiğini’ dile getirdi. Ayrıca platformun kendisini dizide canlandırmasına izin vermediğini ve görene kadar bu durumdan haberinin olmadığını belirtti. 

Haberin Devamı

Dizinin bir kısmını, özellikle kendi kısmımı gördüğümde rahatsız oldum. Dizi için hiçbir zaman benimle iletişime geçilmedi. Platformun bunu yapmak konusunda ne hissettiğimizi sorması gerektiğini düşünüyorum. Bana hiçbir şey sormadılar. Sadece yaptılar.

Dizinin yaratıcıları hakkında konuşan Tatiana şunları ekledi: 

Aslında hala bu durumdan yas tutan insanlar olduğu için ulaşmaları gerektiğini düşünüyorum. Hayatımın o bölümü kapanmıştı ve yeniden açtılar.

Tatiana, Milwaukee'de büyürken Dahmer hakkında hikayeler duymanın kaçınılmaz olduğunu açıkladı.

Tatiana, babasının bir seri katil tarafından öldürüldüğünü öğrendiğinde yaklaşık 4 ya da 5 yaşında olduğunu ifade etti. Biraz daha büyüdüğünde, Dahmer cinayetleri hakkında bir gazete makalesi okudu. Babası hakkında hâlâ birçok sorusu olduğunu ve bazılarının hiçbir zaman yanıtlanamayacağını itiraf etse de Tatiana bir şeyden çok emin:

Bunu hak etmedi. Bunu hak etmiyorum. Kurbanların hiçbiri bunu hak etmiyor.


Dahmer'in cinayetlerini işlediği ev.

BABASI DAVAYA HAZIRLANIYOR

Öte yandan Jeffrey Dahmer’ın 86 yaşındaki babası Lionel, oğlunun suçlarını ‘romantize’ ettiği için dijital platforma dava açmaya hazırlanıyor. 

Dahmer, 1978'den 1991'e kadar olan süreçte yaşları 14 ile 32 arasında değişen 17 erkeğe tecavüz etme, öldürme, parçalama ve yamyamlık suçundan hapse atılmıştı. 

Haberin Devamı