Dünya Sahte doktor kurbanıymış! Kim Kardashian'a benzemek isterken hayatını kaybetti

Sahte doktor kurbanıymış! Kim Kardashian'a benzemek isterken hayatını kaybetti

Paylaş
Sahte doktor kurbanıymış! Kim Kardashian'a benzemek isterken hayatını kaybetti

Kim Kardashian’a benzerliğiyle dikkat çeken sosyal medya ünlüsü ve model Ashten G. geçirdiği estetik operasyonlar sonrası hayatını kaybetti. Ünlü modelin operasyonunu gerçekleştiren doktorun sahte çıkması, ülke basınına bomba gibi düştü.

Posta.com.tr | Asıl adı Christina Ashten Gourkani olan ancak sosyal medyada Ashten G. ya da Ashten G Online olarak ünlenen model 34 yaşında hayatını kaybetti. Kim Kardashian'a benzemek için sayısız estetik ameliyat olan Ashten G., estetik bağımlılığına bir türlü dur diyemedi ve oldukça büyük meme ve kalça implantları da kullanmaya başladı.

Haberin Devamı

California'da otel odasında kalça enjeksiyonu yaptırdıktan sonra hayatını kaybeden Ashten G'nin operasyonunu gerçekleştiren kişinin Floridalı Vivian Gomez adlı sahte bir doktor olduğu ortaya çıktı. 

Sahte doktor Vivian Gomez

San Mateo Bölge Savcısı Steve Wagstaffe'ye göre, Gomez'in 19 Nisan'da Christina'nın kalçasına birkaç enjeksiyon yaptığı iddia ediliyor.

50 yaşındaki sahte doktor Gomez, kaçmaya çalışırken 20 Nisan'da Fort Lauderdale Havaalanı'nda tutuklandı. Gomez şimdi kasıtsız adam öldürmek ve sahte doktorluk yapmakla suçlanıyor.

Savcı, adli tabiplerin Christina'nın ölümünü araştırmaya devam ettiğini ve enjeksiyonlarda ne olduğunu bir toksikoloji raporunun çıkarılacağını söyledi. 

Christina'nın ailesi de kızlarının ani ve trajik ölümünün estetik operasyon kaynaklı olduğunun soruşturulduğunu doğruladı. Modelin ailesi 4 Mayıs'ta gerçekleşen cenaze töreni için bağış topladı. 

Haberin Devamı

Bağış kampanyasında şu ifadeler yer aldı:

Sevgili güzel kızımız ve kız kardeşimiz Christina Ashten Gourkani'nin sarsıcı, talihsiz ve beklenmedik ölümünü derin bir üzüntüyle paylaşmak zorundayız. O kadar şefkatli ve sevgi dolu özgür bir ruhtu ki, yolunun kesiştiği herkesin yüzüne bir gülümseme getirmek için her zaman çaba harcardı.

Christina'nın hastaneye kaldırıldığını haber alan ailesi hemen yanına koştuklarını söylüyor.