Dünya Rahim hırsızının korkunç planı! Hem anne hem bebek öldü

Rahim hırsızının korkunç planı! Hem anne hem bebek öldü

Paylaş
Rahim hırsızının korkunç planı! Hem anne hem bebek öldü

ABD'de Amber Waterman, Facebook'ta paylaştığı ultrason fotoğraflarından hamile olduğunu belirlediği Ashley Bush’u sahte iş ilanıyla kandırıp kaçırdı. Amacı karnındaki bebeği çalmaktı. Ancak hem kadın hem de bebek öldü. ‘Rahim hırsızı’ şimdi müebbet hapisle yargılanıyor.

ABD Missouri’de Ashley Bush (31), 28 Ekim’de gördüğü iş ilanına başvurdu. Sonra da iş görüşmesi için Arkansas’ta bir kütüphaneye gitti. Burada görüştüğü ‘Lucy’ adlı kadınla 31 Ekim’de tekrar buluşmayı kararlaştırdılar. Lucy o tarihte Ashley’i patronuyla tanıştıracağını söylemişti. Nişanlısı Joshua Willis 31 Ekim’de Ashley’i kütüphaneye bıraktı. Ashley’in Lucy ile birlikte bir araca binmesini seyretti. Akşam nişanlısının dönmesini beklerken Lucy’nin tek başına kullandığı aracın önünden geçtiğini gördü. Mesajlarına yanıt alamayınca Ashley için kayıp başvurusunda bulundu. 3 Kasım’da Ashley’in cesedi bulundu.

Haberin Devamı

KARNI PARÇALANIP BEBEK ALINMIŞTI

Karnı parçalanmış ve bebek çıkartılmıştı. Valkyrie Grace Willis adı verilmesi planlanan fetüs de başka noktada ölü bulundu. Yapılan incelemeyle ‘Lucy’nin aslında Amber Waterman (42) olduğu belirlendi. Kocası Jamie Waterman ile birlikte Ashley’i Facebook’ta paylaştığı ultrason fotoğraflarının ardından hedef olarak belirlemişlerdi. Amaçları da bebeği çalıp kendi çocukları olarak yetiştirmekti. Amber Waterman’a cinayet, kocasına cinayete yardımcı olmaktan dava açıldı. Savcılık önceki gün Amber Waterman’a fetüsün ölümüne sebep olmaktan da dava açtı. Amber Waterman suçlu bulunursa müebbet, kocası 15 yıl hapis cezası alabilir.