Dünya Seri katil, sırlarını da mezara götürdü

Seri katil, sırlarını da mezara götürdü

Paylaş
Seri katil, sırlarını da mezara götürdü

1991 ve 2006 yılları arasında işlenen üç cinayetten dolayı Edinburgh Hapishanesi'nde ömür boyu hapis cezasına çarptırılan İskoç seri katil Peter Tobin, tedavi edildiği hastanede öldü. Tobin'in 48 kişiyi daha öldürmüş olmasından şüpheleniyor. Seri katilin ölümünün ardından kurbanların aileleri gerçekte neler olduğunu asla bilemeyeceklerinden dolayı üzüntü duyuyor.

Posta.com.tr | Birleşik Krallık'ta 3 kadını öldürdükten sonra cesetlerini saklayan İskoç seri katil Peter Tobin, yakalandığı hastalığın ardından kaldırıldığı hastanede öldü. Tobin, 2006 yılında Polonyalı 23 yaşındaki Angelika Kluk'a tecavüz ettikten sonra öldürmekten suçlu bulundu. Tobin'in ayrıca 15 yaşındaki Vicky Hamilton ve 18 yaşındaki Dinah McNicol'ü de 1991 yılında öldürmekten hüküm giydi. Genç kadınların cesetleri kaybolmalarından 17 yıl sonra Tobin'in Margate'de bulunan evinin bahçesinden çıkarılmıştı.

Haberin Devamı

Seri katil Peter Tobin'in öldürdüğü düşünülen kurbanlardan birinin ailesi, yaşadıkları derin üzüntüyü anlattı.
22 yaşında öldürülen Jessie Earl'ün annesi Valerie Earl, "Kızımızı öldürüp öldürmediğini asla bilemeyeceğiz" dedi.

KURBANLARINI ÖLDÜRMEKLE ÖVÜNÜYORDU

Katil Tobin'in ölümünden önce hapishanede 48 kurbanı öldürmekle övündüğü bildirildi.

Tobin'in kurbanları Angelika Kluk, Vicky Hamilton ve Dinah McNicol

Anne Valerie Earl, daha önce verdiği röportajda Tobin'in hapishanede birine bir şeyler söyleyebileceğini umduğunu ifade etmişti.

Valerie'nin 94 yaşındaki eşi John, Tobin hakkında hiçbir zaman güçlü duygular hissetmediğini söyledi, onu televizyonda birkaç kez görmesinin dışında nahoş bir karakter olarak gördüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Sanat öğrencisi olan kızları Jessie'nin 1980'de kaybolduktan 9 yıl sonra cesedi Doğu Sussex'te çalılar arasında bulunmuştu.

'KARAR SORUŞTURMAYI KİRLETTİ'

Polis, onun ölümünü intihar olarak açıklamış ve hiçbir soruşturma yapmamıştı. Bu da ailenin üzüntüsünü ikiye katlamıştı.

Baba John, "Muhtemel bir intihar olduğu kararı soruşturmayı kirletti. İğrençti" derken Valerie, Tobin'in Jessie ile aynı kiliseye gittiğini ve birbirlerini tanıyor olabileceklerini dile getirdi.

HİÇBİR ZAMAN KABUL ETMEDİ

Soruşturmanın bir adli tabibin tespiti sonrasında cinayet olabileceğine karar verildi. Ancak Tobin'in katil olup olmadığı netlik kazanmadı.

İşkence, tecavüz ve cinayet suçlamalarından 3 kez ömür boyu hapse mahkum edilen Tobin, hiçbir zaman suçlamaları kabul etmedi. Ancak hapishanede 48 kurbanı daha öldürdüğünü anlattığı ifade edildi. Tobin'in ölmesi nedeniyle Earl ailesi, şimdi kızlarına gerçekte ne olduğunu asla bilemeyeceklerinden dolayı üzüntü duyuyor.