Dünya Sevgilisi için 6 çocuğunun annesini zehirledi! Cani kocanın yaptıkları kan dondurdu

Sevgilisi için 6 çocuğunun annesini zehirledi! Cani kocanın yaptıkları kan dondurdu

Paylaş
Sevgilisi için 6 çocuğunun annesini zehirledi! Cani kocanın yaptıkları kan dondurdu

ABD’nin Kolorado eyaletinde yaşayan bir diş hekimi olan James Craig, karısını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanarak hapse atıldı. 19 Mart’ta polis tarafından tutuklanan Craig’in anlattıkları herkesin kanını dondurdu.

Posta.com.tr | Mahkeme dosyalarına göre James, Angela'nın antrenman öncesi kullandığı içeceklerini zehirlerle doldurduğunu yazdı. Ağır şekilde zehirlenen Angela ise önce hastalandı ardından hastanede tedavi altındayken hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Craig eşini ilk kez zehirlediğinde tarihler 6 Mart 2023’ü gösteriyordu. Eşi Angela’dan gelen ‘Kendimi uyuşturulmuş gibi hissediyorum’ mesajına cevap olarak ‘Kayıtlara geçsin. Ben sana uyuşturucu vermedim’ diyen Craig, ilk denemesi başarısız olunca zehrin dozunu artırmaya karar verdi.

TÜM UYARILARA RAĞMEN İÇİNE BAKTI

Craig, diş hekimliği yaptığı ofisine potasyum siyanür siparişi verdi. Muayenehanede bulunan çalışanına kesin talimatlar veren ve bu yüklü siparişin sebebi olarak ise yapacağı bir ameliyat olduğunu söyleyen Craig, paket geldiğinde onu açmaması için çalışanını defalarca uyardı.

Başka bir çalışanın ise bu uyarılardan haberi yoktu ve paketi açtı. Craig’in diş muayenehanesine ortak olan Ryan Redfearn, adamın kendisine kutuda bir yüzük olduğunu söylediğini iddia etti.

Haberin Devamı

Redfearn Craig’e kutuda gerçekte ne olduğunu bildiğini söylediğinde, Craig hikayesini değiştirerek Angela'nın ondan kendisi için siyanür sipariş etmesini istediğini belirtti.

SİYANÜRÜ BÖYLE İÇİRDİ

Craig’in kendisi için yaptığı sallamalardaki siyanürü bilmeden yuttuktan sonra, Angela iki kez daha hastaneye gitti. Son ziyareti, "şiddetli baş ağrıları ve baş dönmesinden" şikayet ettiği 15 Mart'taydı.

Durumu o günden sonra hızla kötüleşti ve nöbet geçiren Angela 18 Mart’ta hayatını kaybetti. Angela’nın hayatını kaybetmesinin ardından polis ekipleri hemen faili bulmak için harekete geçti.

Polis Departmanından Bölüm Şefi Mark Hildebrand yaptığı açıklamada, “Bunun aslında iğrenç, karmaşık ve hesaplanmış bir cinayet olduğu çabucak keşfedildi” ifadelerini kullandı.

İNTERNET GEÇMİŞİ ŞOKE ETTİ!

19 Mart günü tutuklanan Craig ile ilgili pek çok başka kanıt daha bulunmuştu. Craig’in internet geçmişine bakıldığında ‘Arsenik otopside çıkar mı’, ‘En iyi 5 Tespit Edilemeyen Zehir’ gibi aratmalar ve videolar bulundu. Öte yandan Craig’in e-postasında aldığı çeşitli zehirlerin faturaları da bulundu.

Bunun yanı sıra posli, cinayet için potansiyel bir sebep de bulmuştu: Bir evlilik dışı ilişki.

Angela’nın kız kardeşi Toni Kofoed, Craig’in kardeşi olan evliliğinde sık sık onu aldattığını ve çok sayıda kadının hayatında olduğunu anlattı.

Haberin Devamı

EŞİ YOĞUN BAKIMDAYKEN SEVGİLİSİNİ ÇAĞIRDI

İddialara göre, Craig eşinin ölümünden önce Teksas’ta yaşayan bir ortodontist ile görüşüyordu ve ikilinin arasındaki ilişki hızla ilerliyordu. Hatta Craig, Angela’nın hastanede yaşam desteğine bağlı haldeyken görüştüğü kişiyi Kolorado’ya getirdiği ortaya çıktı.

Evlilik problemlerinin yanı sıra Craig’in arkadaşları onun maddi anlamda da sıkıntılar yaşadığını söyledi. Ortağı Ryna Redfearn, onun ekonomik açıdan çok zor durumda olduğunu anlattı.

Craig ile Angela’nın 6 çocuğu ise ebeveynleri kaybetmenin acısını yaşamaya devam ediyor.