Dünya Silahlı saldırganın paylaşımları ortaya çıktı: Kadın kıyafeti ile...

Silahlı saldırganın paylaşımları ortaya çıktı: Kadın kıyafeti ile...

Paylaş
Silahlı saldırganın paylaşımları ortaya çıktı: Kadın kıyafeti ile...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletine bağlı Uvald kentindeki Robb İlkokulu’nda gerçekleşen silahlı saldırı ülkeyi yasa boğdu. 18 yaşındaki saldırgan Salvador Ramos, ilkokula gerçekleştirdiği saldırıda 19 çocuk, 2 de öğretmeni katletti.

The Washington Post'ta yer alan habere göre, saldırganın yakınları konuşma bozukluğu nedeniyle özellikle ilkokul dönemlerinde zorbalığa uğradığını ve sosyal anlamda yalnızlık çektiğini dile getirdi. 18 yaşında girdiğinde doğum gününde kendisine hediye edilen silahlar ve kadın kıyafetleriyle sık sık sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ramos’un son dönemde yabancılara karşı önlemez bir şiddet eylemi olduğu da ifade edildi.

Haberin Devamı

'YÜZÜNÜ BIÇAKLA KESTİ'

İlkokuldan beri Ramos’u ilkokuldan beri tanıdığını belirten Santos Valdez Jr., “Fortnite ve Call of Duty gibi video oyunları oynarlardı. Ama sonra Ramos değişti. Sık sık basketbol oynardık ve yüzünün her yerinde kesiklerin olduğu gördüm. Önce bir kedinin yüzünü çizdiğini söyledi. Sonra bana doğruyu söyledi, yüzünü defalarca bıçakla kesmişti” dedi.

KIYAFETLERİYLE ALAY EDİYORLARDI

Lisedeki arkadaşlarından biri, kıyafetleri ve ailesinin mali durumu hakkında alay edildiğini söyledi. Hamburgercide çalışan Ramos'un sessiz biri olduğu ifade ediliyor.

Ramos'un Instagram hesabından iki tüfeğinin fotoğrafını paylaştığı belirtildi. Senatör Roland Gutierrez, Ramos'un sosyal medya hesabının silah fotoğrafları ile dolu olduğunu söyledi. Ramos'un ayrıca saldırıdan hemen önce Instagram hesabından tanımadığı bir kadına mesaj attığı ortaya çıktı. 

Haberin Devamı