Dünya Sınıfta yetişkin filmi çeken öğretmen okuldan atıldı

Sınıfta yetişkin filmi çeken öğretmen okuldan atıldı

Paylaş
Sınıfta yetişkin filmi çeken öğretmen okuldan atıldı

ABD'li fen bilgisi öğretmeni Samantha Peer, sınıfında kocasıyla birlikte yetişkinlere yönelik videolar çektiği ortaya çıkınca okuldan kovuldu. OnyFans üyesi olan öğretmenin ek iş olarak video çektiği ortaya çıktı.

Posta.com.tr | Arizona'daki Thunderbolt Ortaokulu'nda fen bilgisi öğretmeni olan Samantha Peer'in, "Khloe Karter" takma adını kullanarak yetişkinlere yönelik videolar çektiği ortaya çıktı. Kendisi gibi öğretmen olan eşi Dillon Peer ile sınıfta cinsel ilişkiye girerken çektiği videoları internete yükleyen Samantha'nın takipçileri arasında öğrencilerinin de olduğu bildirildi. Olay ortaya çıktıktan sonra Samantha'nın okuldan kovulduğu açıklanırken öğretmenin savunması pes dedirtti. Samantha, düşük maaşlı çalıştığını ve ek iş olarak yetişkinlere yönelik videolar çektiğini açıkladı. Samantha, açıklamalarına şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Çocuklarım benim için en önemli şey ve zaten sözleşmemin dışındaki saatleri okul faaliyetlerinde harcıyorum. Anonim bir ad seçtim ve aynı zamanda tüm Arizona eyaletini OnlyFans'ta engelledim, böylece eyalette yaşayan hiç kimse benim içeriklerime erişemezdi.

 

Sınıfta öğrenciler yokken müstehcen içerikli video çektiğini itiraf eden Samantha, bu videoların öğrencilerinin eline nasıl geçtiğini bilmediğini ifade etti. 

Samantha, "Bu bilgiyi bildikleri için kendimi güvende hissetmedim ve bunu yayacaklarını hissettim" diye ekledi. Öğrenciler arasında yayılan videolar konusunda velileri uyaran okul, Samantha'nın işine son verirken konuyla alakalı herhangi bir soruşturmanın başlatılmadığın ifade edildi.