Dünya Son 6 ayda 3'üncü ölüm! Cedric McMillan koşu bandında kalp krizi geçirdi

Son 6 ayda 3'üncü ölüm! Cedric McMillan koşu bandında kalp krizi geçirdi

Paylaş
Son 6 ayda 3'üncü ölüm! Cedric McMillan koşu bandında kalp krizi geçirdi

ABD'de vücut geliştirme topluluğu son 6 ayda üçüncü ölümle sarsıldı. Sporcu Cedric McMillan, koşu bandında koşarken kalp krizinden hayatını kaybetti.

Vücut geliştirici Cedric McMillan kalp rahatsızlığı nedeniyle ara verdikten sadece bir yıl sonra koşu bandında koşarken geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

New Jersey yerlisi McMillan, ABD'de son 6 ayda öldüğü bilinen ve vücut gelişme sporunun güvenliğiyle ilgili endişeleri artıran üçüncü vücut geliştiricisi.

Bu, vücut geliştirme sporunu vuran bir dizi trajedinin, Shawn Rhoden ve George Peterson'ın geçen yılın sonundaki ölümlerinin ardından sonuncusu. Her iki sporcu da genç yaştaydı. Ölümler, steroid kullanımı hem vücut geliştirme dünyasının içinde hem de dışında mercek altına alınan vücut geliştiriciler için endişe kaynağı olmaya devam ediyor.

Sporcuların sık sık "kalp büyümesi" yaşadığını ve hastalığının Covid'in "protein seviyelerini kalbinizde aniden artırmasıyla" ilgili olduğunu açıklayan sporcu, "Ağustosun tamamını doktorun tavsiyesini göz ardı edip tekrar kilo almaya çalışarak geçirdim. Sonra hasta haldeyken, hazırlanmak için yaklaşık 4 hafta harcadım. Bu, ne kadar deli olduğumuzu bilmenizi sağlar" diye eklemişti.

Haberin Devamı