Dünya Sosyal medya fenomeni vahşice öldürüldü! Detaylar tüyler ürpertti

Sosyal medya fenomeni vahşice öldürüldü! Detaylar tüyler ürpertti

Paylaş
Sosyal medya fenomeni vahşice öldürüldü! Detaylar tüyler ürpertti

Almanya’da Irak asıllı genç bir kadının, Cezayir asıllı bir sosyal medya fenomenini vahşice öldürmesinin detayları tüyler ürpertti.

Almanya'nın Ingolstadt kentinde polis, geçen ağustosta park halindeki otomobilde defalarca bıçaklanmış ve yüzü parçalanmış bir kadın cesedi buldu. Kadının kimliği Irak asıllı Şehriban K. (23) olarak tespit edildi. Otomobil de ona aitti. Münih'te yaşayan ailesine haber verildi. Aile üyelerinden alınan örneklerle yapılan DNA testi sonucu cesedin Şehriban K.'ye ait olmadığı ortaya çıktı. Polis bu kez hem Şehriban K.'yi hem de cesedin kimliğini araştırmaya başladı. Şehriban'ın sosyal medya hesaplarını inceleyen polis ilginç verilere ulaştı. Şehriban K. sahte hesaplarla çok sayıda kadınla yazışmış ve buluşmak istemişti. Bu davete olumlu cevap veren tek kadın ise Cezayir asıllı Hatice O.'ydu (23).

Haberin Devamı

PİZZACIDA BULUNDU

Hatice O.'nun da kayıp olduğunu belirleyen polis, ailesine ulaşıp DNA testi yaptı. Yüzü parçalanan ceset Hatice O.’ya aitti. Bu arada Şehriban K'nin bir pizzacıda güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerine ulaşıldı. Polis Şehriban K.'yi, geçen cuma Kosovalı erkek arkadaşı Şakir K. (24) ile bir evde saklanırken yakaladı.

Cinayetin ayrıntıları, korkunç planı açığa çıkardı. Ailesiyle sorunları olan Şehriban K. ortadan kaybolmak için kendisini ölmüş gibi göstermek istedi. Kendisine en fazla benzeyen Hatice O.'yu da kurban olarak seçti. Buluşmaya ikna ettiği Hatice O., Şehriban K. tarafından acımasızca öldürüldü. Şehriban K. ile suç ortağı olduğu belirlenen Şakir K. müebbetle yargılanacak.

Haberin Devamı