Dünya Sosyal medya fenomeninin korkunç itirafı! Öğrenince anlaşmayı bozdular

Sosyal medya fenomeninin korkunç itirafı! Öğrenince anlaşmayı bozdular

Paylaş
Sosyal medya fenomeninin korkunç itirafı! Öğrenince anlaşmayı bozdular

Avustralyalı sosyal medya fenomeni Emma Claiir'in katıldığı podcast programında yaptığı itiraf, bir marka ile yaptığı binlerce sterlinlik anlaşmaya mal oldu. Influencer'ın korkunç itirafı, büyük tepki çekti.

Posta.com.tr | Avustralyalı Instagram fenomeni Emma Claiir, sunuculuğunu üstlendiği Simply Chaotic adlı podcast'te küçük bir çocukken yaptığı korkunç  hatayı itiraf etti. Sözleriyle büyük tepki çeken Claiir'e,  Avustralyalı makyaj markası MCoBeauty de kayıtsız kalmadı.

Haberin Devamı

Claiir ile reklam anlaşması bulunan marka, sosyal medya fenomeninin itirafının ardından anlaşmasını sonlandırdı. Marka tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada "Geçtiğimiz günlerde Emma Claiir'in podcast'inde hayvan zulmüne dair bir çocukluk anısını anlattığını fark ettik. Bu hikaye bizi dehşete düşürdü. Artık Emma ile çalışmayacağız" denildi.

Çocukken iki kedisini öldürdüğünü itiraf eden influencer, podcastte anısını anlatırken gülüyordu. Kedisini doldurulmuş bir oyuncak zannederek eline alıp salladığını ve hayvanın korkudan öldüğünü söyleyen Claiir, "Bu yıllar önce oldu, ben küçük bir çocuktum. Kız kardeşim aylarca benimle konuşmadı ve annem kediyi öldürdüğüm için bana çok kızdı" dedi. 

Ancak Claiir'in itirafı bununla da sınırlı kalmadı. "Benim hakkımda daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız şunu dinleyin" diye söze giren Claiir, yakın arkadaşının kedisini de öldürdüğünü itiraf etti. 

Haberin Devamı

Claiir, itiraflarının ardından gelen tepkilere yönelik şu mesajı yayınladı:

21 yıl önce oldu. Ben küçük bir çocuktum... Kazalar olur ve hepinizin sakinleşmesi gerekir.

O dönem 9 yaşında olduğunu söyleyen Claiir, şimdi birçok kediye baktığını ve onların annesi olduğunu söyledi.