Dünya Spiker canlı yayında felç geçirdi

Spiker canlı yayında felç geçirdi

Paylaş
Spiker canlı yayında felç geçirdi

Amerika'da yayın yapan KJRH kanalının spikeri Julia Chin, canlı yayında felç belirtileri göstermeye başladı. Chin, konuşmakta zorlandı, dengesini kaybetti.

Sunucu Julia Chin, canlı yayına girmeden önce harika hissettiğini belirtti. Yayın sırasında aniden konuşmakta zorlanan Chin, bir anda felç geçirmeye başladı. Olayın ardından Facebook'tan açıklama yapan Chin, 'Doktorlar canlı yayındayken felç başlangıcı olduğuna inanıyor. Bazılarınız olaya ilk gözden tanık oldunuz ve bu olduğu için çok üzgünüm. Haber yayınımız sırasındaki birkaç dakika içinde bir şeyler olmaya başladı. İlk önce bir gözümdeki görüşü kaybettim. Biraz sonra elim ve kolum hissizleşti. Sonra önümdeki teleprompterda yazan kelimeler ağzımdan çıkmayınca tehlikede olduğumu anladım. Eğer programı izlediyseniz ne kadar çaresizce ilerlemeye çalışsam da kelimelerin çıkmadığını görmüşsünüzdür' dedi.

Haberin Devamı

Julia Chin'in yardımcıları acil servise haber verdi ve sunucu derhal hastaneye götürüldü. Öncelikle birkaç teste tabi tutulan Chin'in kısmı felç geçirdiği açıklandı. Chin, 'Hala çok soru ve takip edilecek çok şey var, ama sonuçta iyi olmalıyım' dedi.

Yabancı spiker canlı yayında felç geçirdi Amerika'da yayın yapan KJRH kanalının spikeri Julia Chin, canlı yayında felç belirtileri göstermeye başladı. Chin, konuşmakta zorlandı, dengesini kaybetti.

HER ZAMAN BELLİ OLMUYOR

Chin ayrıca felcin her zaman belirgin olmadığını ancak müdahalenin önemli olduğunu belirtti. Felç konusunda farkındalık yaratmak isteyen Chin, belirtilerini şöyle paylaştı:

  • Ani denge kaybı
  • Ani görme kaybı
  • Yüz sarkması
  • Kollarda hissizlik
  • Konuşmada zorluk
  • Baş ağrısı