Dünya Tabutun içinde canlanmıştı! 7 gün sonra şok

Tabutun içinde canlanmıştı! 7 gün sonra şok

Paylaş
Tabutun içinde canlanmıştı! 7 gün sonra şok

Ekvador'da gömülmek üzereyken hayatta olduğu anlaşılan yaşlı kadın tüm dünyada gündem olmuştu. Olaya dair yeni bir gelişme yaşanırken yaşlı kadının oğlunun yaptığı açıklama yürekleri burktu.

Geçtiğimiz hafta Ekvador'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 76 yaşındaki Bella Montoya, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tedavilere yanıt vermeyen Montoya'nın hayatını kaybettiği belirlendi, hatta hastane kendisi için bir ölüm belgesi bile verdi. Yetkililer tarafından kısa sürede aileye haber verildi ve kadının oğlu ve beraberindekiler cenazeyi teslim almak için hastaneye geldi.

Haberin Devamı

TABUTTAN SES GELDİ

Kısa süre sonra cenaze töreni hazırlıklarına başlayan aile, kadını tabuta koydu ve üstünü kapattı. Bir süre sonra tabutun içinden gelen sesler üzerine kadının yaşadığı ortaya çıktı.

Oğlu tarafından açılan tabutta annesinin havasızlık nedeniyle uyandığı görüldü. İhbar üzerine Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Bella'yı tekrar hastaneye götürdü. Burada yoğun bakıma alınan kadına oksijen takıldı. Doktorlar kalbinin stabil çalıştığını belirtirken kadının dışarıdan gelen tepkilere yanıt verdiği de belirtildi.

Bella'nın oğlu Gilbert, yerel medyaya yaptığı açıklamalarda annesinin uzun süredir tansiyon problemleri yaşadığını söyledi.

Yerel basına göre Bella katalepsi yaşadı. Katalepsi kısmı bir felç olarak bilinen dış dünyadan gelen tepkilere yanıt vermeme olarak bilinen bir hastalık.

Haberin Devamı

BU KEZ GERÇEKTEN ÖLDÜ

Olaydan tam 7 gün sonra Bella Montoya bu sefer gerçekten hayatını kaybetti. Ekvador sağlık bakanlığı yoğun bakımda yedi gün geçirdikten sonra cuma günü iskemik felçten öldüğünü doğruladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, hastanede kaldığı süre boyunca 'sürekli gözetim' altında tutulduğu da eklendi. Yerel bir gazeteye konuşan oğlu Gilbert Barbera 'Annem bu sefer gerçekten öldü, hayatım eskisi gibi olmayacak' dedi.