Dünya Tartışmalı yorum: Diana ve Charles asla evlenmemeliydi

Tartışmalı yorum: Diana ve Charles asla evlenmemeliydi

Paylaş
Tartışmalı yorum: Diana ve Charles asla evlenmemeliydi

Prenses Diana ve Kral Charles'ın ilişkisi evliliği, ilk günden beri medyanın odak noktası oldu. Çiftin boşanma süreci ve Prenses Diana'nın ani ölümünün ardından bu evlilik hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Kraliyet yorumcusu Penny Junor, Charles ve Diana'nın ilişkisi hakkında tartışmalı bir yorum yaptı.

Posta.com.trKraliyet yorumcusu Penny Junor, Charles ve Diana'nın evliliğini bir felakete benzeterek asla gerçekleşmemesi gerektiğini iddia etti. Charles hakkında çekilen bir belgeselde konuşan Junor, Kral'ın Diana ile olan evliliğinin iyi bir seçim olmadığına inandığını söyledi. 

Haberin Devamı

Junor, Charles'ın Diana ile evliliği konusunda tereddüt yaşadığını ve mihraba yürürken endişeli göründüğünü ifade ederek şu açıklamaları yaptı:

Mihraba yürürken Charles'ın Camilla'ya yüzünde hüzünlü bir ifadeyle baktığına inanıyorum. Bence Charles muhtemelen bir hata yaptığını biliyordu ama çok geçti. Cesareti yoktu. Kim bu büyüklükte bir düğünü iptal etmeye cesaret edebilirdi. Ve Diana da aynı şekilde, düğünden kısa bir süre önce kız kardeşlerine, 'Bunu yapamam' dedi ancak çok geç olduğunu söylediler. Charles ve Diana'nınn evliliği bir felaketti.

Junor, Charles'ın kendisini "destekleyebilecek ve cesaretlendirebilecek" birine ihtiyacı olduğunu söyledi. Junor, daha önceki açıklamalarında Charles'ı karanlık günlerinden çıkarabilecek tek kişinin Camilla olduğunu söylemişti. 

Haberin Devamı

TRAJİK SON

1981 yılında evlenen Charles ve Diana, 1992'de boşanacaklarını  açıklamıştı. Ancak çiftin resmi olarak boşanması 1996'da gerçekleşti. Prenses Diana 1997'de Paris'te gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybetti. Charles, 2005 yılında Camilla Bowles ile dünyaevine girdi. 

Camilla'nın Charles'ı dönüştürdüğünü söyleyen Junor, "Onunla hiç olmadığı kadar mutlu. Ona hayatı boyunca ihtiyaç duyduğu ve asla başka bir yerde bulamadığı güveni ve desteği veriyor" dedi.