Dünya Tek repliği vardı! Titanik'in çocuk yıldızı 25 yıl sonra bile hala filmden para kazanıyor

Tek repliği vardı! Titanik'in çocuk yıldızı 25 yıl sonra bile hala filmden para kazanıyor

Paylaş
Tek repliği vardı! Titanik'in çocuk yıldızı 25 yıl sonra bile hala filmden para kazanıyor

Başrollerini Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'ın paylaştığı 1997 yapımı Titanik (Titanic) filminde talihsiz bir küçük çocuğu canlandıran oyuncu Reece Thompson'ın, hala filmden para kazandığı ortaya çıktı.

Posta.com.tr | Henüz 5 yaşındayken Oscar ödüllü yapım Titanik'te rol alan Amerikalı aktör Reece Thompson, filmin üzerinden 25 yıl geçtikten sonra bile hala telif parası aldığını açıkladı. Üstelik bir dönem yönetici hatası yüzünden çekleri bozduramadığı da oldu. 

Haberin Devamı

Thompson, James Cameron'ın 1997 tarihli efsane filminde 'İrlandalı küçük çocuk' rolünü oynadı. Çekimlerin çoğunu hatırlamasa bile Thompson, yıllar için hatırı sayılı bir para kazandı ve kazanmaya da devam ediyor. 

TEK REPLİĞİ VARDI

Filmde İrlandalı küçük bir çocuğu canlandıran Thompson'ın tek bir repliği vardı. Gemide üçüncü sınıftaki bir ailenin çocuğunu canlandıran Thompson, gemi buzdağına çarptıktan sonra annesiyle kaçabilmek için kapıların açılmasını beklerken "Ne yapıyoruz anne?" diye soruyor. Sahnede annesi ise küçük çocuğa "Bekliyoruz tatlım. Birinci sınıftakileri filikalara bindirdiklerinde bizi almaya başlayacaklar. Hazır olmamız gerekiyor, değil mi?" diye cevap veriyor. 

Şimdi 30 yaşında  olan ve Utah'ta dijital pazarlama direktörü olarak çalışan Reece Thompson, Hollywood'daki muhteşem rolü için her yıl telif hakkı parası aldığını söylüyor. Ancak birkaç yıldır çekleri görmediğini ancak hâlâ geldiklerini varsaydığını söyledi. 

Haberin Devamı

Reece ayrıca, filmin yıllar sonra bile 'rüya gibi' hissettirdiğini ve onu öne çıkardığı için annesine minnettar olduğunu açıkladı. 

Daha önce Business Insider'a konuşan Thompson, şunları söylemişti:

Tarihin en çok hasılat yapan filmlerinden biri olduğu ortaya çıktı, bu yüzden geçmişe bakıldığında oldukça tuhaf. Annem, 'Hadi yapalım. Harika olur. Film berbat olsa bile izleriz' der gibiydi.

Thompson, İrlandalı gibi konuşabilmek için sette konuşma koçunun ona yardımcı olduğunu hatırladığını söylüyor. Oyuncuya sette geçirdiği süre için toplam 22 bin sterlin ödendi.