Dünya Teksas'ta seri katil alarmı! Aynı gölden defalarca ceset çıktı

Teksas'ta seri katil alarmı! Aynı gölden defalarca ceset çıktı

Paylaş
Teksas'ta seri katil alarmı! Aynı gölden defalarca ceset çıktı

Teksas Austin'de bulunan Lady Bird gölünden defalarca ceset çıkması yetkilileri harekete geçirdi. Son olarak dört genç erkeğe ait cesetlerin açığa çıkması, bölgede bir seri katilin olabileceği endişesini yarattı.

Posta.com.tr | ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan Austin kentinde yetkililer en az dört erkek cesedi buldu. Cesetlerin Lady Bird gölünden çıkarılması ve daha önce de cesetler bulunması bölgede bir seri katilin olduğuna yönelik endişeleri artırdı. 

Haberin Devamı

18 Nisan'da bulunan dördüncü cesedin 30'lu yaşlarındaki John Christopher Hays-Clark'a ait olduğu keşfeildi. Diğer üç ceset de şubat ayında gölden çıkarılmıştı.  33 yaşındaki Jonathan Honey 1 Nisan'da, 40 yaşındaki Clifton Axtell 5 Mart'ta ve 30 yaşındaki Jason John 15 Şubat'ta ölü olarak gölde bulundu.

Jason John

Lady Bird gölünden son 10 ayda genç sayılabilecek ve koyu saçları olan toplamda sekiz erkek cesedi çıkarıldı. 
Yerel polis, şüpheli herhangi bir durumu işaret etmezken ölümlerle bağlantılı olarak alkol ve Rainey caddesinden göle rahatlıkla girilebilecek olmasını suçluyor. 

Otopsi raporlarına göre cesetlerde herhangi bir travma ya da işkence izine rastlanmadı. 

Jonathan Honey

Bölge halkı ise bir seri katilin olduğundan şüpheleniyor. Facebook'ta 'Lady Bird Gölü Katili' adlı bir grubun 71 bin takipçisi var ve cesetlerle ilgili teoriler burada paylaşılıyor. Gruptaki paylaşımlara göre Austin'de genç erkekleri hedef alan bir seri katil olabilir. 

Haberin Devamı

TikTok'ta 'Austin seri katili' etiketli yüzlerce video paylaşılırken Reddit platformunda da olası katille ilgili hikâyeler paylaşılıyor. 

Cliff Axtell

Bir sosyal medya kullanıcısı, 2008 yılına dayandırdığı olaylarda Lady Bird gölünde gizemli şekilde boğulan kişilerin listesini yayınladı. 

Austin Polis Şefi Joseph Chacon, yerel basına yaptığı açıklamada seri katile yönelik herhangi bir kanıta rastlamadıklarını belirtti. Ölümlerin bazılarının tesadüf bazılarının ise intihar kaynaklı olduğunu sözlerine ekledi. 

Şehir yetkilileri ise gölün yakınındaki caddenin etrafındaki güvenlik önlemlerini artırdı.