Dünya TikTok'un sansasyonel çiftinin bebek hayali suya düştü

TikTok'un sansasyonel çiftinin bebek hayali suya düştü

Paylaş
TikTok'un sansasyonel çiftinin bebek hayali suya düştü

Aralarındaki 37 yıllık yaş farkı sayesinde TikTok'ta ünlenen çift, bebek sahibi olmak için taşıyıcı anne yöntemine başvurmuştu. Ancak taşıyıcı annenin kendilerini dolandırması üzerine çiftin çocuk hayali suya düştü.

Posta.com.tr | Amerikalı TikTok yıldızları 25 yaşındaki Quran McCain ve 62 yaşındaki Cheryl McGregor, sıra dışı birliktelikleri nedeniyle defalarca manşetleri süsledi. Geçen yıl bebek istediklerini açıklayan çift, taşıyıcı anne yöntemine başvurdu.

Haberin Devamı

Çiftin taşıyıcı anne yöntemine başvurması internette büyük yankı uyandırmış ve birçok kötü yoruma maruz kalmışlardı. 17 yaşında torunu olan  Cheryl, partneri Quran ile taşıyıcı anne buldu. Ancak anne adayı bir ay kala işlemden vazgeçtiğini açıkladı. 

açıklanmayan taşıyıcı annenin ayrıca kendi eşiyle korunmasız cinsel ilişkiye girerek anlaşmayı ihlal ettiği iddia edildi. Quran yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Tamamen beş parasız kaldık. İçeriklerimizden para kazanmıyoruz. Taşıyıcı anne gitti ve kanımızı kuruttu. Yiyecek ve yol parasını ödedik. Hatta Noel'i ailesiyle geçirmesi için ona para verdik. Bize istediğimizi verirken onun mutlu olmasını istedik. Sürekli kandırılıyormuşuz gibi geliyor.

Taşıyıcı annenin Cheryl ve genç erkek arkadaşını 7000 sterlin dolandırdığı iddia ediliyor. 
Quran, dolandırılmalarına rağmen umutlarından vazgeçmediklerini söylüyor. 

2022'de Closer dergisine konuşan Cherly, sevgilisiyle bebek sahibi olmak için 120 bin sterline kadar ödemeye istekli olduğunu açıklamıştı. Çift, bebeklerinin ismine bile çoktan karar vermişti. 
Quran, "Çok kırıldık ama devam edeceğiz" dedi. 

Haberin Devamı

TikTok'ta 3 milyon takipçisi olan çift, kötü haberi takipçileriyle paylaştı. Bazı takipçileri, evlat edinme tavsiyesinde bulunurken bazıları aradaki ciddi yaş farklı nedeniyle çocuğun ileride annesiz kalma ihtimaline odaklandı. 

Quran, Cheryl ile ilk kez 2012'de, henüz 15 yaşındayken tanıştı.Cheryl'nin oğlunun yönettiği bir fast-food lokantasında çalışırken tanışan Quran, işini değiştirdikten sonra ilişkiye başlamıştı. İlişkileri hızla ilerledi ve Temmuz 2021'de 2.200 sterlinlik bir yüzükle Cheryl'e evlilik teklifi etti. Çift, Eylül 2021'de dünyaevine girdi.