Dünya Timsahlı gölde, keskin nişancılı operasyon

Timsahlı gölde, keskin nişancılı operasyon

Paylaş
Timsahlı gölde, keskin nişancılı operasyon

ABD’nin Florida eyaletinde Nieves Matos (80) ve oğlu Mario Laza (56) araçlarıyla kaza yaptı. Otoyol kenarındaki göle uçtular. Timsahlarla dolu gölde ikiliyi kurtarma operasyonuna keskin nişancılar da katıldı. Matos sudan sağ çıkarıldı. Oğlu ise hastanede kazaya bağlı nedenlerden hayatını kaybetti.

ABD'nin Florida eyaletinde gölete düşen iki kişiyi kurtarmak için harekete geçen dalgıçlara keskin nişancılar eşlik etti. Bir anne ve oğlunu arayan dalgıç ekibi timsahlarla dolu gölde hasar görmemek için keskin nişancıların gözetiminde kurtarma çalışmalarını yürüttü.

Haberin Devamı

80 yaşındaki Nieves Matos ve 56 yaşındaki Mario Laza, Florida'nın Miami eyaletindeki bir otobanda cuma günü araçlarıyla ilerlerken direksiyon kontrolünü kaybedince yol kenarındaki göle yuvarlandı.

KESKİN NİŞANCILAR TİMSAH GÖREVİNDE

Kurtarma ekipleri olay yerine ulaştığında suyun timsahlarla dolu olduğunu fark etti ve olası timsah saldırıların önüne geçmek için dalgıçları destekleyecek şekilde gölün etrafına keskin nişancılar yerleştirildi. 56 yaşındaki Mario Laza kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Yine Florida’da salı sabahı oynadığı frizbi timsah dolu Taylor Gölü’ne düşen adam ise uğradığı timsah saldırısında öldü.