Dünya Tinder seri katili

Tinder seri katili

Paylaş
Tinder seri katili

ABD’de 10 faili meçhul kadın cinayetinin arkasından çöpçatanlık uygulaması Tinder’da sahte profiller açan zengin bir mimar çıktı.

ABD’nin New York eyaletine bağlı Gilgo Sahili boyunca öldürülen 11 kadının akıbeti çözülemiyordu. Kadınların hikayesi bir dijital platformda belgesele bile konu olmuştu. Polis, en az üç kadının katil zanlısı olarak mimar Rex Heuermann’ı (59) tutukladı. Heuermann, 2010’dan bu yana aynı bölgede işlenen diğer kadın cinayetleriyle de bağlantılı görülüyor.

Haberin Devamı

Kurbanlardan Megan Waterman’ın yanında bulunan bir saç teliyle mimarınki eşleşti. Dedektifler, mimarın çöpe attığı bir pizza kutusundan DNA örneğini alarak doğrulama yaptı. Ayrıca kurbanlardan birinin üzerinde mimarın karısının DNA’sı da bulundu. Bir mahkeme celbinden elde edilen kayıtlara göre Heuermann, Ocak 2011’de çöpçatanlık uygulaması Tinder hesabı için ödeme işlemi yaptı.

TEK KULLANIMLIK TELEFON

Andy adını kullandı. Sahte isimle bir e-posta adresi üzerinden kayıt yaptırdı. Bu e-posta hesabında mimara ait selfie kayıtlarına ulaşıldı. Mimarın, kurbanlarını Tinder üzerinden bulup kandırdığı düşünülüyor.

Ayrıca internette yaptığı aramalar arasında “Long Island Seri Katili tarafından yapılan aramaları kolluk kuvvetleri neden izlemiyor” ve “Long Island Seri Katili neden yakalanmadı” gibi komutlar yer alıyor. Öldürmekle suçlandığı üç kadın da Long Island’da bulunmuştu. Aldığı tek kullanımlık telefondaki selfie de mimarla eşleşti. Heuermann, kalıntıları aylar sonra aynı bölgede bulunan Shannan Gilbert ve Jessica Taylor da dahil olmak üzere diğer kadınların öldürülmesiyle ilgili olarak da soruşturuluyor.

Haberin Devamı