Dünya Türkiye'de diş yaptırdı, herkes piyanoya benzetti

Türkiye'de diş yaptırdı, herkes piyanoya benzetti

Paylaş
Türkiye'de diş yaptırdı, herkes piyanoya benzetti

Sosyal medya fenomeni Jordan Declan Field, yepyeni dişlere kavuşmak için Türkiye'ye gelen isimlerden. Ucuza diş estetiği için İngiltere'den ülkemize gelen Field, yeni dişlerini takipçileriyle paylaştı. Her ne kadar yeni görüntüsü 'piyanoya' benzetilse de Field, sonuçtan memnun.

Posta.com.tr | Sosyal medya fenomeni Jordan Declan Field, dişlerini yaptırmak için İngiltere'den Türkiye'ye geldi. Kasım 2021'de ucuza diş tedavisi için Türkiye'den bir klinikle anlaşan Jordan, dört diş çekimi ve porselen kaplama işlemleri için harekete geçti. Jordan'ın 10 ay sürecek olan tedavisi, dişlerinin törpülenerek küçültülmesini ve ardından kaplamalarının takılmasını da içeriyordu.

Haberin Devamı

Ülkesine geri dönen Jordan, daha sonra İngiltere'de kanal tedavisi yaptırdı ve yeniden Türkiye'ye gelmek için yola koyuldu. Jordan'ın tamamlanmış yeni dişlerine Mayıs 2022'de kavuştu. 

Heyecanla sosyal medyada yeni dişlerini paylaşan Jordan, dişlerinde hiçbir hassasiyetin ve ağrının olmadığını, sonuçlardan da çok memnun olduğunu söyledi. Tek takıldığı nokta ise kendisine antibiyotik verilmesiydi. Jordan'ın takipçileriyle sonuçlardan onun kadar memnun değildi.

Bir takipçisi Jordan'ın dişlerinin en az eskisi kadar büyük olduğunu söyledi. Bir başka takipçi ise "At gibi olmuşsun" yorumunu yaptı. Başka bir kullanıcı ise Jordan'ı kunduza benzetti ve "Bahçemde kemirebileceğin bir meşe ağacım var" dedi. Hatta bir kullanıcı Jordan'ın dişleri piyanoya benzetti. Jordan ise tüm yorumlara rağmen dişlerini beğendiğini ve herkese Türkiye'deki tedaviyi tavsiye ettiğini söyledi. 

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DE SAÇ MI EKTİRDİ?

Türkiye'ye gelip dişlerini yaptıran ünlü isimler arasında Katie Price ve Love Island yıldızı Jack Fincham da yer alıyor. Yurt dışından ülkemize yalnızca diş tedavisi için değil, saç ekimi için gelenlerin sayısı da oldukça fazla. 

Eski boksör George Groves'un yeni imajını gören hayranları, Türkiye'de saç ektirmiş olabileceğini öne sürdü. Sky Sports'a röportaj veren Groves, yeni görüntüsüyle sosyal medyanın diline düştü. Zira Groves, kariyeri boyunca saçlarını hep kazıtıyordu. Yeni imajındaki gür ve uzun saçlarını gören hayranları "Groves Türkiye'de saç ektirdi" yorumlarını yaptı. Groves'un yeni imajı birçok takipçisi tarafından beğenildi.