Dünya Türkiye'nin tepkisini haklı çıkaran görüntüler! PKK gösteri yaptı, herkes izledi

Türkiye'nin tepkisini haklı çıkaran görüntüler! PKK gösteri yaptı, herkes izledi

Paylaş
Türkiye'nin tepkisini haklı çıkaran görüntüler! PKK gösteri yaptı, herkes izledi

NATO'ya girmek için başvuru yapacaklarını açıklayan ve bu kapsamda Türkiye'ye bir heyet göndermeye hazırlanan İsvaç'ten skandal görüntüler geldi. Başkent Stockholm’de PKK terör örgütüne ait sözde bayraklar açıldı. Terör örgütü sempatizanları ellerindeki kırmızı meşalelerle etrafı dumanla kaplarken o anlar böyle görüntülendi. Terör örgütünün bayrağı açıldığı sırada hiçbir müdahale olmaması gözlerden kaçmadı.

Türkiye tarafından terör örgütlerine verdiği destek nedeniyle eleştirilen ve NATO üyeliğine başvuru yapması beklenen İsveç'te terör örgütü faaliyetleri devam ediyor.

Haberin Devamı

BAŞKENT STOCKHOLM'DE PKK PAÇAVRASI AÇTILAR

İsveç, bir yandan Türkiye'yi ikna etmeye çalışırken, diğer yandan da teröre desteğini devam ettiriyor. Ülkenin başkenti Stockholm'ün en ünlü caddesi Kungsgatan'da dev bir PKK paçavrası asıldı. O anlar saniye saniye kaydedilirken terör örgütünün sözde bayrağı açıldığı sırada hiçbir müdahale olmaması dikkat çekti.

PKK gösteri yaptı, herkes izledi NATO'ya girmek için başvuru yapacaklarını açıklayan ve bu kapsamda Türkiye'ye bir heyet göndermeye hazırlanan İsvaç'ten skandal görüntüler geldi. Başkent Stockholm’de PKK terör örgütüne ait sözde bayraklar açıldı. Terör örgütü sempatizanları ellerindeki kırmızı meşalelerle etrafı dumanla kaplarken o anlar böyle görüntülendi. Terör örgütünün bayrağı açıldığı sırada hiçbir müdahale olmaması gözlerden kaçmadı.

ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya katılımına olumlu bakmadığını söylemişti. Erdoğan itirazına sebep olarak İsveç ve Finlandiya’nın “terör örgütleri için misafirhane” olduklarını ve bu iki ülkenin de terör örgütü PKK’ya destek verdiğini söylemişti. Bugün ortaya çıkan görüntüler Türkiye'nin NATO'da ret oyu gerekçelerini haklı çıkardı.

Haberin Devamı

‘PKK’NIN KUCAĞINA OTURMUŞ HOKKABAZLAR’

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca da görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Karaca yaptığı paylaşımda, “Bu PKK’nın kucağına oturmuş hokkabazlar mı, NATO’ya girecek…” ifadelerini kullandı.